Beter in bed – praktische tips

Relax

Spanning en faalangst is de grootste killer. Door te ontspannen word je beter in bed. Richt het samenzijn eerst eens op ontspanning. Kom in de rust, laat de drukte van de dag, van je werk eerst wegzakken. En kijk ook niet te veel vooruit (naar de seks), blijf lekker in het hier en nu. Je hoeft niets te presteren, je aanwezigheid is voldoende.

Beter in bed - contact maken

Maak eerst intiem contact

Wat ons betreft gaat intimiteit vooraf aan seksualiteit. Natuurlijk… snelle seks is soms heerlijk. Maar het wordt beter als er een heerlijke intieme avond aan vooraf gaat. Een avond vol oogcontact. Een avond vol intimiteit. Vanuit een heerlijk sfeertje is het fijn om wat seksueler te worden. Eerst lekker knuffelen. Elkaar een beetje opvrijen. Voorzichtig zoenen, elkaars lichaam aftasten. Ook als je elkaar al jaren kent! Slow down, relax.

Werk nergens naar toe

Minder is meer. Als je minder je best doet gaat het vaak eerder beter dan slechter. Lekker samenzijn is niet hard werken, maar ontspannen en genieten. Probeer eens doelloos samen te zijn. Nergens naar toe werken. Niet toewerken naar seks, ontlading, het orgasme. Gewoon genieten van elkaar.


Word beter in bed
door simpele “technieken”


Ga voor liefdevolle aanraking

Het verschil tussen seks en Lovemaking is liefde. Je kunt ervoor gaan om je lust te bevredigen, maar je kunt ook gaan voor een liefdevol samenzijn. Focus eens op je hart en de liefde die daar woont. Focus op je hart en open je hart. Maak je hart en borst open, zacht en toegankelijk. Laat je handen verbonden zijn met je hart. Daarmee ontstaat een liefdevolle aanraking.

Focus op genieten, samen zijn

Geniet van de reis en fixeer je niet te veel op het einde. Ofwel focus op genieten i.p.v. klaarkomen. Slow down en laat de reis ook wat langer duren. Neem de tijd voor elkaar. Beter in bed word je door het bed ook een genietplek te maken i.p.v. een afwerkplek. Kies voor romantische plekken of maak je slaapkamer tot een 1001 nacht sprookjeskamer.


Leer anders vrijen in drie weken

Beter in bed: anders vrijenTja vrij anders… Hoe dat moet leer je in de cursus “Tantrische seks (anders vrijen), wat is dat?

Ontdek een nieuw liefdesleven

of ga voor één van onze andere themacursussen

 


Lees verder

Terug naar de Tantra Blog


OTL…, powered by Tantra-YoY

Beter in bed – praktische tips
Getagd op: