Welkom!

Cursus Herontdek je seksualiteitBij de cursus
Herontdek je seksualiteit

Fijn dat je interesse hebt voor deze cursus herontdek je seksualiteit. In de webshop vind je meer informatie en kun je deze cursus aanschaffen. Daarna krijg je direct toegang tot de lessen.

Heb je deze cursus al aangeschaft en kom je toch op dit scherm!
Log dan eerst in en kies daarna onder >>CURSUS STARTEN<< de juiste optie.


Waarom zou je deze cursus Herontdek je seksualiteit willen doen?

… Omdat je geïnteresseerd bent in tantra, opties zoekt…

“Technisch” samengevat is het antwoord dat deze cursus Herontdek je seksualiteit direct (NU dus) voor jou beschikbaar is en je niet weken/maanden hoeft te wachten op je cursus. Online leren is daarbij een laagdrempelige, toegankelijke (anonieme) opstap naar tantra. Je hoeft niet direct naar een workshop, je kunt de cursus thuis doen, op jouw eigen momenten. De cursus is persoonlijk en privé, dat betekent geen gedoe met anderen en dat haalt de stress ervan af. Bovendien is een cursus prettig geprijsd t.o.v. een “dure” workshop.

…Omdat de inhoud…

De inhoud is natuurlijk veel belangrijker. We nemen je stap voor stap mee op een reis die het contact met jezelf herstelt en verdiept. Steeds echter blijf jij aan het roer. Wij creëren een veilige reis en liefdevolle manieren om je seksualiteit te (her)ontdekken. Jij leert om in intiem(er) contact te komen met je lijf en je hart(verlangen). Je leert tools, hoe jij energieker kan worden, hoe jij -uiteindelijk- je orgastisch vermogen kan verhogen. Deze cursus is vooral ook VOELEN, lekker in je lijf komen door de verschillende (geleide) meditaties. En natuurlijk: in je HART. We bieden je een tweetal heerlijk hartmeditaties aan. Vanuit je hart is verbinding maken ook een stuk makkelijker. Met jezelf, met anderen. Zo kan je meer in verbinding komen. Vele meditaties die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.

… bij jou groeipad past!

Tja en of dat bij jou past? We vinden het in ieder geval fijn dat je interesse hebt voor deze cursus. Dat jij de uitdaging wilt aangaan om meer in contact te komen met je lichaam en je seksualiteit. Super! Je bent een durfal en dat beseffen we heel goed. Je bent op zoek naar meer intimiteit en seksualiteit in je leven en daar gaan wij óók voor.


OTL… Powered by Tantra-YoY

Cursus Herontdek je seksualiteit
Volg deze cursus
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *