Welkom!

Bij de cursus “Meer intimiteit in je relaties”

Intimiteit in je relatie(s)Fijn dat je/jullie interesse hebt/hebben voor deze intimiteitscursus. Via de webshop kun je deze cursus aanschaffen. Daarna krijg je direct toegang tot de lessen.

Heb je deze cursus al aangeschaft en kom je toch op dit scherm!
Log dan eerst in en kies daarna onder >>CURSUS STARTEN<< de juiste optie.


Waarom zou je deze cursus “Meer intimiteit in je relatie(s)” willen doen?

… Omdat je geïnteresseerd bent in tantra, opties zoekt…

“Technisch” samengevat is het antwoord dat deze cursus Tantrische Seks, wat is dat? direct (NU dus) voor jou beschikbaar is en je niet weken/maanden hoeft te wachten op je cursus. Online leren is daarbij een laagdrempelige, toegankelijke (anonieme) opstap naar tantra. Je hoeft niet direct naar een workshop, je kunt de cursus thuis doen, op jouw eigen momenten. De cursus is persoonlijk en privé, dat betekent geen gedoe met anderen (anders dan je partner) en dat haalt de stress ervan af. Bovendien is een cursus prettig geprijsd t.o.v. een “dure” workshop.

…Omdat de inhoud…

De inhoud is natuurlijk veel belangrijker. Over intimiteit valt veel te zeggen. Dit is een zelfstandige cursus, en ook een vervolg op de themacursus “Intimiteit begint bij jezelf”. Het accent in deze cursus ligt op de relatie die je met anderen hebt. De intimiteit die je samen met anderen beleeft. We bieden een kader aan om intimiteit beter te kunnen begrijpen. Daarnaast ligt het accent op doen. Er is echt te veel om op te noemen, want je leert in de cursus best veel meditatietechnieken en tantrische oefeningen.

… bij jouw groeipad past!

Tja en of dat bij jou past? Soms wel, soms niet. Met deze themacursus “Meer intimiteit in je relatie(s)” ondersteun je een pad van groeien in liefde en bewustzijn. Meer intimiteit in je leven, in je relatie(s), willen we dat niet allemaal? We zijn continue op zoek naar verbinding. We hebben een groot verlangen naar verbinding. In deze cursus leer je hoe dat “zit” en wat je er concreet aan kunt doen om de intimiteit in je relatie(s) te verbeteren.


OTL… Powered by Tantra-YoY

Cursus Meer intimiteit in je relatie(s)
Getagd op: