Welkom!

Bij de cursus Tantrische seks wat is dat?

OTL tantrische seks wat is datFijn dat je/jullie interesse hebt/hebben voor deze cursus Tantrische seks. Via de webshop kun je deze cursus aanschaffen. Daarna krijg je direct toegang tot de lessen.

Heb je deze cursus al aangeschaft en kom je toch op dit scherm!
Log dan eerst in en kies daarna onder >>CURSUS STARTEN<< de juiste optie.


Waarom zou je deze cursus “Tantrische seks wat is dat?” willen doen?

… Omdat je geïnteresseerd bent in tantra, opties zoekt…

“Technisch” samengevat is het antwoord dat deze cursus Tantrische Seks, wat is dat? direct (NU dus) voor jou beschikbaar is en je niet weken/maanden hoeft te wachten op je cursus. Online leren is daarbij een laagdrempelige, toegankelijke (anonieme) opstap naar tantra. Je hoeft niet direct naar een workshop, je kunt de cursus thuis doen, op jouw eigen momenten. De cursus is persoonlijk en privé, dat betekent geen gedoe met anderen (anders dan je partner) en dat haalt de stress ervan af. Bovendien is een cursus prettig geprijsd t.o.v. een “dure” workshop.

…Omdat de inhoud…

De inhoud is natuurlijk veel belangrijker. Er is echt te veel om op te noemen, want je leert in de cursus best veel meditatietechnieken en tantrische oefeningen.

… bij jouw groeipad past!

Tja en of dat bij jou past? Soms wel, soms niet. Met deze gevorderde cursus ondersteun je een pad van groeien in liefde en bewustzijn. Als jij je seksleven wilt verdiepen, als je (samen met je partner) meer wil voelen, meer wil stromen in je lijf, dan zit je goed. Als je op zoek bent naar een power-shot, weer eens lekker (seksueel) wilt bruisen, stromen, leven!!!! Dan zit je ook goed. Als je verbinding zoekt… Als je op zoek bent ultieme intimiteit en seksualiteit in je leven, melting together… Dan zit je perfect.


OTL… Powered by Tantra-YoY

Cursus Tantrische seks wat is dat?
Volg deze cursus
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *