Welkom!

Bij de e-Cursus
“Hoe word ik multi-orgastisch (M)”

Fijn dat je interesse hebt voor deze cursus “Hoe word ik multi-orgastisch”. In de webshop vind je meer informatie en kun je deze e-Cursus aanschaffen. Daarna krijg je direct toegang tot de lessen.

Heb je deze e-Cursus al aangeschaft en kom je toch op dit scherm!
Log dan eerst in en kies daarna onder >>CURSUS STARTEN<< de juiste optie.

 


Waarom zou je deze e-Cursus “Hoe word ik multi-orgastisch” willen doen?

… Omdat je geïnteresseerd bent in tantra, opties zoekt…

“Technisch” samengevat is het antwoord dat deze cursus “Hoe word ik multi-orgastisch” direct (NU dus) voor jou beschikbaar is en je niet weken/maanden hoeft te wachten op je cursus. Online leren is daarbij een laagdrempelige, toegankelijke (anonieme) opstap naar tantra. Je hoeft niet direct naar een workshop, je kunt de cursus thuis doen, op jouw eigen momenten. De cursus is persoonlijk en privé, dat betekent geen gedoe met anderen en dat haalt de stress ervan af. Bovendien is een cursus prettig geprijsd t.o.v. een “dure” workshop.

…Omdat de inhoud…

De inhoud is natuurlijk veel belangrijker. Je wilt multi-orgastisch worden! We nemen je stap voor stap mee op een veilige reis die je tot multi-orgastische man maakt. We leggen uit wat dat eigenlijk is. Daarna ga je de basiscondities aanbrengen. Bewustzijn en voelen. We gaan spelen met vuur en je Staat van Opwinding ontdekken. We reiken je tools aan om die te reguleren. We gaan vervolgens bergbeklimmen. Op naar de top! Leren wat je moet doen op/direct na het Point of No Return. Je leert hoe een orgasme te krijgen zonder ejaculatie. Tja dan dan nog één.

… bij jou groeipad past!

Tja en of dat bij jou past? We vinden het in ieder geval fijn dat je interesse hebt voor deze cursus. Dat jij de uitdaging wilt aangaan om meer in contact te komen met je lichaam en je seksualiteit. Super! Je bent een durfal en dat beseffen we heel goed. Je bent op zoek naar meer intimiteit en seksualiteit in je leven en daar gaan wij óók voor.


OTL… Powered by Tantra-YoY

e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch (M)”
Volg deze cursus
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *