Welkom!

Instapcursus a Taste of TantraBij de instapcursus a Taste of Tantra

Fijn dat je interesse hebt voor deze instapcursus a Taste of Tantra. Via de webshop kun je deze cursus aanschaffen. Daarna krijg je direct toegang tot de lessen.

Heb je deze cursus al aangeschaft en kom je toch op dit scherm! Log dan eerst in en kies daarna onder >>CURSUS STARTEN<< de juiste optie.

 


Waarom zou je deze instapcursus a Taste of Tantra willen doen?

… Omdat je geïnteresseerd bent in tantra, opties zoekt…

“Technisch” samengevat is het antwoord dat deze instapcursus a Taste of Tantra direct (NU dus) voor jou beschikbaar is en je niet weken/maanden hoeft te wachten op je cursus. Online leren is daarbij een laagdrempelige, toegankelijke (anonieme) opstap naar tantra. Je hoeft niet direct naar een workshop, je kunt de instapcursus thuis doen, op jouw eigen momenten. De instapcursus is persoonlijk en privé, dat betekent geen gedoe met anderen en dat haalt de stress ervan af. Bovendien is een cursus prettig geprijsd t.o.v. een “dure” workshop.

…Omdat de inhoud…

De inhoud is natuurlijk veel belangrijker. Er is echt te veel om op te noemen, want je leert in de instapcursus best veel meditatietechnieken en oefeningen. Het effect daarvan is dat je rustiger, meer ontspannen, bewuster wordt. Je leert om in contact te komen met je lijf en je (HARTS)VERLANGENS. Je leert tools, hoe jij energieker kan worden, hoe jij -uiteindelijk- je orgastisch vermogen kan verhogen. Deze cursus is vooral ook VOELEN, lekker in je lijf door de verschillende (geleide) meditaties. En natuurlijk: in je HART. We bieden je een heerlijk hartmeditatie aan. Vanuit je hart is verbinding maken ook een stuk makkelijker. Met jezelf, met anderen. Zo kan je meer in verbinding komen. Vele meditaties die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.

… bij jou groeipad past!

Tja en of dat bij jou past? Soms wel, soms niet. Met deze instapcursus a Taste of Tantra ondersteun je een pad van groeien in liefde en bewustzijn. Als je rust (in je hoofd) zoekt, meer wil voelen, meer wil stromen in je lijf, dan zit je goed. Als je op zoek bent naar een power-shot, weer eens lekker (seksueel) wilt bruisen, stromen, leven!!!! Dan zit je ook goed. Als je verbinding zoekt… Als je op zoek bent intimiteit in je leven, meer aanraking… Dan zit je perfect.


OTL… Powered by Tantra-YoY

Instapcursus a Taste of Tantra
Volg deze cursus

8 gedachten over “Instapcursus a Taste of Tantra

 • 14 januari 2015 om 16:05
  Permalink

  Hallo Solana en Satori, ik kijk er naar uit de cursus te volgen!

  Beantwoorden
 • 31 januari 2015 om 20:54
  Permalink

  Hallo Solana en Satori ik begin nu aan blz 4 ben heel benieuwd wat ik nu ga leren.

  Beantwoorden
 • 4 februari 2015 om 12:14
  Permalink

  Hoi lieverds. Ik ben benieuwd naar de online cursus.
  Liefs Wijjo

  Beantwoorden
 • 30 januari 2016 om 14:29
  Permalink

  Kan ik ook inloggen op een andere pc, bij mijn vriendin?

  Beantwoorden
  • 31 januari 2016 om 05:05
   Permalink

   Beste Dirk,

   Je kunt overal ter wereld inloggen. Ook op je tablet of smartphone. Veel plezier.

   Beantwoorden
 • 3 oktober 2016 om 10:23
  Permalink

  Na dat ik de instapcursus a taste of tantra heb gedaan voel ik me een stuk ontspannerder. Ga zekker de voledige cursus nog volgen. Fijne is dat het gewoon thuis ken en op de tijden dat het mij uitkomt. Hoop hier in praktijk wat mee te kunnen gaan doen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *