OTL flyer Van Lust naar Liefde

Fijn dat je interesse hebt voor deze Tantric Night – van Lust naar Liefde. In de webshop vind je meer informatie en kun je deze Tantric Night aanschaffen. Daarna krijg je direct toegang tot het draaiboek.

Heb je deze Tantric Night al aangeschaft en kom je toch op dit scherm! Log dan eerst in en kies daarna onder >>CURSUS STARTEN<< de juiste optie.


Waarom zou je een Tantric Night willen doen

Een Tantric Night is een online draaiboekje inclusief instructie, muziek en geleide meditaties voor een heerlijk avondje samen. Iets leuks, spontaan meditaties bedenken om samen te doen is niet zo makkelijk en daarom nemen we jullie mee voor steeds weer een nieuw ontspannen, intiem en liefdevol “heerlijk avondje anders”.  Jullie hoeven zelf alleen maar het thema te kiezen en dan kunnen jullie je (na een korte instructie) verder helemaal laten meevoeren door een beproefd scenario voor een heerlijke avond. Lekker samen in de flow komen. Geen gepeins, geen gedoe: een heerlijk avondje anders.

Kenmerkend voor elke Tantric Night

– Jullie komen in de rust en ontspanning (weg van de drukte).
– De “avonden” zijn warm en vol fysieke en energetische intimiteit.
– Gericht op voelen, ervaren, liefdevol samen zijn, verbinding (no seks).
– Er is altijd oog voor groei in liefde en bewust…zijn (samen…zijn).

… voor een heerlijk avondje anders

En waarom zou je deze Tantric Night doen? De Tantric Night – Van Lust naar Liefde is:

  • Quality time, tijd voor elkaar.
  • Een avondje bewust “anders”, iets nieuws… Spannend! Een andere manier van samenzijn.
  • In je lijf, voelen, naar je hart. Een heerlijk massage avondje, laat je maar meevoeren door het draaiboek.
  • Lekker veilig en privé (thuis, bij vrienden), samen en op jullie eigen tijd te doen.
  • Blijvend beschikbaar. Dus vele malen te herhalen.
  • Meervoudig genieten dus…

Voor beginners en gevorderden

  • Voor (gelegenheids)stellen.
  • Voor alleengaanden en groepen.

De Tantric Night doe je in principe niet alleen, maar met twee, vier of meer. De meeste Tantric Nights zijn voor (gelegenheids)stellen (m/v). Waarom? Omdat we veel werken met fysieke intimiteit en duo-meditaties. De duo-meditaties zijn wat ons betreft ook bestemd voor man-vrouw koppels. M-M of V-V kan ook, steeds echter wordt er gewerkt met de polariteit tussen mannelijk een vrouwelijke energie. Zorg altijd voor een even aantal deelnemers (m/v, 2m/2v etc). Ben je met een groepje – zonder m/v-koppels – kies dan een thema zonder duo-meditaties.


Wacht niet langer!!!

Probeer het NU en ervaar wat de tantravisie, wat deze op zichzelf staande Tantric Night voor jullie betekent. Deze Tantric Night is geheel vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. Wacht niet dus langer…


Tantric Night – van Lust naar Liefde
Volg deze cursus
Getagd op: