Erotische tips voor Lovers

Verbonden ademen

In deze drukke wereld is het goed om af en toe het tempo te verlagen. Probeer dit eens door samen te ademen. Maak van je ademhaling een verbonden adem. Adem samen in synchroniciteit, ofwel samen op. Je kunt allebei gelijktijdig inademen of juist tegengesteld ademen. Kijk elkaar bij voorkeur heerlijk aan en relax… Even helemaal niets te doen, anders dan van elkaar genieten. Probeer het eens een minuutje of tien en ervaar in welk een heerlijke “space” je komt.

Erotische tips voor LoversKuss en sabbel in de nek

De nek is een uiterst gevoelige erotische zone. Er lopen energiebanen van de nek en het gezicht naar de geslachtsdelen. Zoek ze maar eens op! Knibbel knabbel, knuisje… Laat je lippen heerlijk over de huid gaan. Lik eens, bijt eens zachtjes… Ruik ook eens in de nek van je partner, ga je neus eens achterna. Laat ook maar voelen en horen dat je ruikt. Ontdek en zoek wat jullie opwindend vinden.

Sensueel strelen

Vertel elkaar hoe je graag gestreeld wil worden en doe dat dan ook. Neem de tijd, minimaal een half uur per persoon. Maak je streling erotisch, maar “non-demanding” oftewel werk nergens naar toe. Gééf met de bedoeling om je partner te plezieren, hem/haar te laten genieten.


Erotische tips voor Lovers


Ga samen onder de douche

Ga lekker samen onder de douche. Neem er vooral heel veel doucheschuim bij. Was elkaar om en om. Neem ook nu de tijd. Zorg dat je partner niet valt en laat hem of haar zich helemaal ontspannen. Schuim, warm water, je handen die soepel over het lichaam glijden. Tja en een beetje teasen, verleiden mag best.

Dress like a sexy God / Goddess

Jij en je partner zijn veel meer dan een man en vrouw. Jullie zijn goddelijke verschijningen. Sexy, uiterst verleidelijk. Trek eens je mooiste, meest sexy kleren aan. Kleed je als een God of Godin. Laat je vol pracht zien aan je partner. Paradeer voor elkaar. En natuurlijk mag je in een verleidelijke striptease je kleren ook weer uit doen.


Leer anders vrijen in drie weken

Erotische tips: anders vrijenTja vrij anders… Hoe dat moet leer je in de cursus “Tantrische seks (anders vrijen), wat is dat?

 

Ontdek een nieuw liefdesleven

 

 

of ga voor één van onze andere themacursussen


Lees meer

Terug naar de tantra blog


OTL…, powered bySatori en Solana

Erotische tips voor Lovers
Getagd op: