Geniet van het magische energiespel in tantra

Geniet van wat tantra je kan brengen

Tantra kan je veel brengen. Tantra biedt veel technieken, die je tot meer bewustzijn brengen. Tantrische meditatie biedt je ontspanning. En het vermogen om gedachten en gevoelens in balans te brengen, in een comfortabele staat van zijn. Tantra nodigt je ook uit om te genieten van je lichaam; je zintuiglijke gevoelens heerlijk aan te scherpen en te verruimen en uit te breiden tot ervaringen, die je je niet had kunnen voorstellen.

Tantra verhoogt je energieniveau door seksuele energie te bevrijden zonder onafgestemd gedrag. Tantra kan zelfs je seksleven verbeteren door je (de man) in staat te stellen langer te vrijen.

En natuurlijk is tantra het pad van liefde, dus alles is erop gericht je liefdevoller te voelen en te gedragen.

Spelen met energie

Spelen met energie is leuk. De liefde bedrijven is leuk. Vrijen is spelen met de mannelijke en vrouwelijke energie, spelen met polariteit. Tantra kent het verborgen geheim achter de aantrekkingskracht van mannen en vrouwen. Het vrouwelijke en het mannelijke kunnen samen smelten tot eenheid. Dit is niet gerelateerd aan geslacht. Iedereen heeft deze dubbele kracht/energie van binnen. Eén van die kanten (M/V) is meestal echter grotendeels/gedeeltelijk slapend.

Mannelijke Shiva-energie (bewustzijn) penetreert. Vrouwelijke Shakti-energie (liefde) omarmt. In de Swing of Fire-meditatie ontmoeten jullie energieën en vloeien ze samen. Heerlijk spelen met je seksuele energie. Laat de energie maar heerlijk tussen jullie heen en weer schommelen. Heerlijk stromend, mmm…


Geniet van het magische energiespel – Swing of Fire


Swing of Fire

In de meditatie Swing of Fire meditatie willen we jullie kennis laten maken met de uitwisseling van seksuele energie. Lekker spelen met het vuur in je lende.

Misschien heb je al wat ervaring met het energiespel, misschien nog niet zo veel. Dat maakt niet uit, als je er voor open staat kan je het altijd proberen en zelf ervaren wat het je brengt.

Je kunt hier meer lezen en dan de meditatie (gratis) doen

 


Geniet van magische energiecirkels – Circle of Love


Circle of Love

genieten van het magische energiespel - Circle of Love
In tantra bestaan hele mooie energiecirkels. Het kenmerk van een cirkel is dat er geen einde aan komt. Als je energie uitwisselt in een cirkel, dan ontvang je ook weer de energie die je geeft. Als jij daarbij bedenkt dat je ook nog energie aan de cirkel kunt toevoegen door aarde- of kosmische energie toe te voegen…. Dan zul je samen steeds meer opladen en uiteindelijk in extase eindigen.

Mannen geven hun liefde, hun “alles” via hun geslacht. Liefdesenergie stroomt naar beneden en naar buiten, uit hun seks, op de uitademing. Wanneer de man een Shiva wordt, is dit erg powerful. Mannelijke aanwezigheid wordt door vrouwen dan ook krachtig gevoeld.

Vrouwen geven hun liefde, hun hart en ziel, vanuit hun hart. Liefdesenergie beweegt zich vanuit het hart, ook op de uitademing. Wanneer de vrouw een Shakti wordt, is dit overweldigend. Vrouwelijke liefde wordt dan ook enorm gevoeld door mannen.

Als je deze twee ademtechnieken combineert, kun je een cirkel maken.

Lees meer over deze meditatie en ga samen op in de Circle of Love


Geniet van het magische energiespel – Connection Breath


Connection Breath – male circle

De Connection Breath is een verbindingsmeditatie die je alleen doet. Spelen met de energie in je eigen lijf, en je verbinden met jezelf en met de wereld.

Deze geleide meditatie kent twee varianten: de vrouwelijke en de mannelijke variant. Ben je een vrouwelijke vrouw doe dan de vrouwelijke variant. Ben je een mannelijke man, doe de mannelijke variant. Anders… experimenteer.

Ontdek de meditatie Connection Breath (de mannelijke cirkel)

 


 

Connection Breath – female circle

 

Ontdek de meditatie Connection Breath (de vrouwelijke cirkel)

 

 

 

 

 

 

Enjoy the play !


OTL powered by Online Tantra

Geniet van het magische energiespel in tantra
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *