Lieve Solana en Satori. Ik vind het top de online cursus. Werkt allemaal heel makkelijk en ik ben verrast door de vele meditaties… Heerlijk om weer te mogen voelen. Fijn ook om het rustig thuis te kunnen doen. Weet niet of ik ooit een workshop ga doen, maar zo ja, dan bij jullie hoor. Liefs, Anita.
Ik ben verrast door de vele meditaties...


Wat een heerlijke avond. We hebben genoten van Massage Delight. Een aanrader voor iedereen die van massage houdt. Er zaten ook nog een paar praktische tips in die we goed konden gebruiken.
Dank je wel OTL team.

Massage Delight

Lieve Solana en Satori.

Ik vind het top de online cursus. Werkt allemaal heel makkelijk en ik ben verrast door de vele meditaties… Heerlijk om weer te mogen voelen. Fijn ook om het rustig thuis te kunnen doen. Weet niet of ik ooit een workshop ga doen, maar zo ja, dan bij jullie hoor. Liefs, Anita.

Ik ben verrast door de vele meditaties...

Een aanrader voor hen die verbinding met zichzelf en hun lichaam zoeken. Voel je je nog wat kwetsbaar in je verlangens naar verbinding en is het te vroeg om in een groep onbekenden deze verlangens te delen en werkelijkheid te maken, dan kan online tantra leren je op weg helpen. Een aanrader dus. xxx G

Een aanrader voor hen die verbinding met zichzelf en hun lichaam zoeken.

Geweldig! Thuis, Onderweg, Alleen, Samen…. Waar en wanneer het jou uitkomt!
De Online Tantra cursussen van Tantra Yoy zijn een mooie kennismaking of verdieping in Tantra!
Vanaf nu kun je deze cursussen online bestellen, echt de moeite waard.

Geweldig! Thuis, Onderweg, Alleen, Samen....

Hallo Satori,

Dank je wel voor deze online cursus. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar weken mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Misschien dat ik later nog een workshop bij jullie wil volgen, maar eerst wil ik de online cursus afmaken en me helemaal eigen maken. Dit gaat veel voor mij betekenen, dat weet ik nu al. Je hoort nog van me, maar alvast hartelijk dank.

Groeten Marijke E

Ik voel dat er wat verandert

“Wow, wat een verschil… Ik ben zo veel rustiger geworden. Ik kan nu veel beter zien waar ik voeger mee bezig was. Goh wat was ik mezelf gek aan het maken. Nu ik heb geleerd om bewuster en voller te ademen voel ik me ook veel energieker, veel krachtiger. En gek genoeg ook zachter. Ben niet meer zo gespannen en druk in mijn hoofd. Dank je wel man. Nooit gedacht dat een online cursus zo goed zou werken. Chapeau!! WvH”

Wow, wat een verschil…