Genieten in de zomer…

Vrijdag 14 t/m vrijdag 21 augustus 2020

De eerste drie edities van de zomerweek waren een groot succes. Wow, wat een weken. Kijk hier voor een impressie van 2015, 2016, of van 2017. In 2018 hadden we een heuse tantraweek in Spanje, 2019 hebben we overgeslagen… Maar we dit jaar zijn we weer in augustus 2020!!!!

In 2020 is dus de 5e editie van de Spirituele vakantieweek, met hetzelfde team, dezelfde opzet, dezelfde locatie en dezelfde periode, want dat is een echt succes gebleken.

Tijd voor een spirituele vakantieweek

Weekenden zijn soms te kort om tot rust en in diepe verbinding te komen met jezelf en van daaruit met anderen. Soms kost het wat meer tijd om in ons lijf te kunnen zakken. Rust, ontspanning, ruimte om te genieten ontstaat vaak pas nadat we enige tijd “los zijn van onze dagelijkse beslommeringen”. Ons werk en de situatie thuis maken het -door het jaar heen- moeilijk om langer “uit te trekken”. De uitdaging is dus hoe toch bij jezelf te blijven. Hoe voel jij je nu, in dit moment? En belangrijker, wat wil ik? De oplossing is net zo simpel als het hier staat: gun jezelf een lekkere lange spirituele vakantieweek.


Luxe locatie in de Voerstreek

gn-achter

We hebben weer onze beproefde, lekker ruime, luxe, moderne locatie uitgezocht in de Voerstreek. We zoeken ook dit jaar de rust en ontspanning in een weidse omgeving slechts 30 km van Maastricht (20 km van Aken).

We verblijven in een grote, prachtig verbouwde, voormalige boerderij. Het 17de eeuwse vakwerkhuis is het oudste huis van Hombourg, maar wel volledig gerenoveerd. Er is een mooie balans gevonden tussen oud en nieuw.

gn-achter-uitzicht2De locatie is feitelijk een gebied van 21 hectare, halverwege een heuvel, met fraai uitzicht op de weide omgeving. Grandeur Nature is een luxe locatie, zeker ook gericht op het buitenleven met veel privacy en rust. Een heerlijke vakantielocatie. Een aanrader voor een ieder die van buiten houdt en die zich eens heerlijk (spiritueel) wil laten verwennen. Lekker bijtanken en je levensenergie weer helemaal door je lijf laten stromen.


All-inclusive: een totaalplaatje van week met allerlei mogelijkheden

gn-eetruimte

gn-glaswerk

Een week vol rust en ontspanning dus. Een vakantieweek om helemaal tot jezelf te komen. Je verblijf is op basis van all-inclusive, dus wat ons betreft geen extra kosten.

Ons kookteam gaat je culinair verwennen… We kunnen binnen en buiten zijn: eten, drinken en luieren. We gaan genieten van heerlijke (deels) vegetarische maaltijden. Stel je ook maar een heerlijk sapje, wijntje en knabbeltje voor bij de open haard, op het terras, rond de BBQ of de speciale vuurplaats. Wel vragen we de deelnemers om bij het kookgebeuren af en toe een handje toe te steken, zodat we ook het eetgedeelte samen dragen.

Wandelen, zonnen, knuffelen. Er is een mooie grote zit-/loungeplek, eetgedeelte, een aparte recreatie-ruime en natuurlijk een meditatieruimte.

Er is daarnaast een heerlijke 6-persoons Finse sauna en een 3-persoons infrarood sauna.

Verblijf is o.b.v. moderne, luxe 2- of meer-persoonskamers. Er zijn 11 slaapkamers met eigen badkamer. Ruim plek dus voor 25 personen. Het verdelen van de 2-persoonskamers gaat op  volgorde van inschrijving.

gn-slaap2
gn-slaap4
gn-badkamer
gn-keuken2
gn-biljartkamer
gn-sauna

Samen – vol in verbinding

Een zomerweek vol intimiteit, aanraking en tijd om te genieten….

Samen eten/drinken/knuffelen. We hebben samen met een mooi team co-creators ook een geweldig programma samengesteld.

Dit is ook een week om diverse (energie) stromingen in de spirituele wereld te ontdekken. Te ervaren hoe het is om in je hart, in volle liefde te zijn: samen, in een heerlijke hartsverbinding. Tegelijkertijd is er ook volop tijd en ruimte om in je eigen private space te zijn.

Programma

gn-meditatieruimte

We zijn een gevarieerd programma aan het opstellen, dat ook nog -tijdens de week zelf- aangepast kan worden op jullie behoeften en wensen.

We gaan de recreatieruimte ombouwen tot een meditatie- en of dans/yoga tempel en de diverse co-creators bieden daar of -als het goed weer is- buiten hun workshops aan in ochtend-, middag- en avondsessies.

Er is één dag geheel vrije dag om te rusten, voor zon- en waterpret en/of om de prachtige omgeving te verkennen. We kunnen mooie wandelingen maken.

gn-vuur

Er zijn dagelijks actieve en rustige ochtendmeditaties (op het gras), er zijn Yoga sessies, creatieve expressie vormen en natuurlijk mooie Tantra-workshops en -avondrituelen. Er is de mogelijkheid om heerlijk te masseren (of je te laten masseren).

‘s Avonds kunnen we bijv. mantra zingen in de tuin (rond de vuurplaats – zie foto). En natuurlijk gaan we zeker lekker (buiten) dansen (Biodanza – Zindans), plezier maken, vakantie vieren. Niets hoeft, de workshops zijn niet verplicht, er is ruimte genoeg voor private time/space.

Alles in de geest van rust, liefdevol samenzijn en culinaire verwennerij. Niets moet, genieten mag…


Vakantieteam

Esther – Kundalini Yoga
Harro, – Biodanza
DJ-Wiel – Zindans
Wijjo – Massage
Marc en Andrea – kookteam
Solana en Satori – Tantra

Kosten en vervoer

De kosten voor dit all inclusieve arrangement op basis van:

 • Verblijf  in een luxe 2 of 3/4 persoonskamer met eigen badkamer.
 • Alle (deels) vegetarische maaltijden.
 • Koffie/thee, sap etc. en licht alcoholische dranken zoals wijn en bier.

bedragen € 750,– per persoon all-inclusive. De enige bijkomende kosten zijn je eigen reiskosten, eventueel een reis- of annuleringsverzekering. Met eigen vervoer rijd je in circa 2 uur en een kwartier met de auto vanaf Utrecht naar Hombourg, Voerstreek. Gaandeweg de inschrijvingen kijken we naar mogelijkheden om bijvoorbeeld te carpoolen.

Aanmelden Spirituele vakantieweek

Spirituele zomerweek vrijdag 14 t/m vrijdag 21 augustus 2020.

Er is slechts plek voor 25 personen, waaronder 9 co-creators. We moeten er bij zeggen, dat er al veel inschrijvingen zijn, maar er zijn nog ruimte. Meld je dus zo spoedig mogelijk aan als deelnemer aan deze exclusieve vakantie in combinatie met spiritueel bezig zijn in een te gekke omgeving! Vol is Vol!

Het inschrijfgeld is € 100 (non refundable). Zie verder de betalingsvoorwaarden.

Inschrijven doe je hier

Met vriendelijke groet,

het team van

tbf-handtekening

Powered by Online Tantra

14-21 augustus, Spirituele vakantieweek 2020

3 gedachten over “14-21 augustus, Spirituele vakantieweek 2020

 • 5 juli 2020 om 22:01
  Permalink

  Mag ik ook alleen komen of is het alleen voor stelletjes?

  Mvg Bob

  Hoi Bob,

  Ik zag je vraag over de vakantieweek.
  Deze week is niet alleen voor stellen hoor. Je bent van harte welkom. We gaan heerlijk de verbinding aan. Diverse workshops maar niets verplicht. Ruimte voor jezelf als je dat wilt. Volop ruimte om met anderen samen te zijn.

  Groetjes Satori

  Beantwoorden
 • 6 juli 2020 om 20:18
  Permalink

  Hoi satori,
  Zijn er nu nog 2 persoonskamers over? Ik wil dan graag komen met mijn lief!
  Boeken we onze vakantie om.
  Liefs Sadhura Floriëtte

  Beantwoorden
 • 6 juli 2020 om 20:20
  Permalink

  Hoi satori,
  Ff een vraagje..
  Zijn er nu nog 2 persoonskamers over? Ik wil dan graag komen met mijn lief!
  Boeken we onze vakantie om.
  Liefs Sadhura Floriëtte

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.