Tantra – Intimiteit – Verbinding

Onder deze titel willen wij een verzameling maken van relevante artikelen over dit onderwerp. Feitelijk wordt dit een verwijzingsdocument. Onderstaand vind je van ieder artikel een korte omschrijving, de flyer en een link. Veel lees plezier.


Artikelen op Online Tantra

 

Intimiteit begint bij jezelf

Er is helemaal niets mis met jou!!!
Er hoeft helemaal niets te veranderen, je bent perfect zoals je bent.

Intimiteit begint bij jezelf!


Tantra - Intimiteit - VerbindingIntimiteit-oefeningen voor alleen of samen

In dit artikel 10 intimiteit-oefeningen. Voor als je alleen bent, en voor als je samen bent.

Intimiteit-oefeningen voor alleen of samen


Tantra - Intimiteit - Verbinding10 tips voor meer intimiteit

In dit artikel 10 tips voor meer intimiteit in je leven. Intimiteit is een gevoel, een besef van verbondenheid dat je zelf kan beïnvloeden. Jij bepaald hoeveel intimiteit je in je leven wilt toelaten. 10 tips over hoe je dat kunt doen.

10 tips voor meer intimiteit


21 manieren om je hartchakra te openen

Je hartchakra openen… Ons hartchakra is het centrum van vreugdevol ZIJN. Een gesloten hart isoleert je van jezelf, de ander en de wereld. Daarom 21 manieren om je hartchakra te openen. 21 gratis hartchakra oefeningen die werken. Vind uit wat bij jou past. Lééf met een open hart.

21 manieren om je hartchakra te openen


De kracht van overtuigingen

Je overtuigingen bepalen wat je ziet. De wereld is zoals jij hem maakt. Beperkende, negatieve overtuigingen maken je klein. Je kunt beperkende overtuigingen ook veranderen. De kritische mind kan vóór je werken. Re-framing, omdenken, is een krachtig hulpmiddel.

De kracht van overtuigingen


 

Tantra - Intimiteit - Verbinding Knuffelen is gezondKnuffelen is gezond

Knuffelen is gezond, knuffelen is een weldaad voor je lichaam en je hele systeem. Het is wetenschappelijk bewezen, dus knuffel meer. Heerlijk om te doen en dus gezond ook! 5 knuffeltips om te weten bij / tijdens het knuffelen

Knuffelen is gezond


Intimiteit en seksualiteit (in je relatie)

Intimiteit en seksualiteit liggen in elkaars verlengde, maar zijn niet hetzelfde. Hier leggen we uit waarom. Wat is intimiteit, wat is seksualiteit.

Intimiteit en seksualiteit (in je relatie)

 


Rust en ontspanning in je dagelijks leven

Tantra in je dagelijks leven… geeft rust en ontspanning. Solana en ik proberen altijd vanuit onze eigen ervaring tantra aan jullie over te dragen. Net zoals velen leefden we in het begin van ons tantrapad van workshop naar workshop. Tussendoor gingen we weer over tot “de orde van dag”. Steeds meer echter kwam tantra ons dagelijks leven binnen. En nu anno 2015 is tantra niet meer weg te denken. We proberen daarom jullie -steeds meer- heel praktische inzichten en meditaties mee te geven. In onze workshops, maar ook online.

Rust en ontspanning in je dagelijks leven


Removing obstacles for intimacy

Meer intimiteit ervaren met iemand? De intimiteitservaring ligt grotendeels bij jezelf… Er zijn een aantal directe en simpele manieren om meer intimiteit tussen jullie te voelen. Neem verantwoordelijkheid over je eigen leven! Wat jij voelt is jouw zaak….

Removing obstacles for intimacy

 

 


Hoe breng je meer intimiteit in je relatie ?

In dit artikel uitleg waar intimiteit over gaat. Intimiteitssleutels en intimiteitsgebieden. 15 praktische tantrische relatietips voor meer intimiteit en verbinding.

Hoe breng je meer intimiteit in je relatie ?


#MeToo – Anders leven – Anders relateren – #YouToo ?

#MeToo – Anders leven – Anders relateren – #YouToo. Naar aanleiding van de hele #MeToo discussie moet mij iets van het hart. Het moet niet strakker, maar anders. Laten we een cultuurverandering in gang zetten met meer liefde en bewustzijn. Concrete suggesties om te doen. Om je kinderen te leren.

#MeToo – Anders leven – Anders relateren – #YouToo ?


Seks, liefde en extase

Wat zit achter de wens om seksueel met een ander samen te zijn? De behoefte aan verbinding, aan één zijn. Met jezelf, de ander, het leven. Als de seksuele energie tussen jullie lichamen stroomt en samenvloeit, wordt jullie lovemaking een ervaring van diepe intimiteit, waarin jullie zelfs extase kunnen ervaren.

Seks, liefde en extase


Hoe vind je een tantrische partner

Hoe vind je een tantrische partner? Als je een ander niet nódig hebt, maar helemaal in verbinding, intiem met jezelf kunt zijn, dan heb je uitstraling! Dan heb je iets te geven. Tantra leert je om bij jezelf te beginnen. Lees hier hoe jij een aantrekkelijke partner wordt en een tantrische partner kunt vinden.

Hoe vind je een tantrische partner


Voel je goed, voel je altijd beter

Hoe (slecht) ik me ook voel, ik kan me altijd weer beter voelen. Dat hóeft natuurlijk niet! Ik mag blijven zoals ik ben, ik ben vrij in mijn keuze. Maar trouwens, zelfs als ik kies om niets te doen … alles gaat vanzelf voorbij. Maar ik kan altijd de keuze maken richting Happiness. Lees hier de tips om je altijd weer beter te voelen.

Voel je goed, voel je altijd beter


 

Wat anderen zeggen

Binnenkort.


Terug naar de Tantra Blog


 

Tantra – Intimiteit – Verbinding
Getagd op: