Waves of Love

Waves of loveWie denkt dat Waves of Love als vanzelf ontstaan heeft gelijk, en ook weer niet. Je kunt niets doén om deze golven op gang te brengen. Dat is net zoiets als de getijden proberen te beïnvloeden. Je kunt wel de mogelijkheid vergroten dat je de Waves opmerkt. Zie deze geleide meditatie Waves of Love dan ook maar als een route-beschrijving.

Energie voelen en laten bewegen

Waves of Love is een heerlijk energiespel dat echter alleen mogelijk is als eerst je eigen energie lekker bruist in en (liefst onbelemmerd) stroomt door je lijf én je die energie ook kunt voelen. Energie kunnen voelen is één, energie kunnen voelen stromen in je lichaam is een tweede “vereiste” voor de Waves of Love. Als je niet weet wat we bedoelen, wrijf dan maar eens in je handen en voel daarna de energie in en tussen je handen. Letten op je energie is een leuk voelspel dat ook steeds subtieler wordt naarmate je het vaker doet. Let maar eens op wat je in je lichaam voelt (stromen) als jij je: stevig / geaard voelt (1e); je boos voelt (2e); vol passie bent (3e); verbonden voelt (4e), geïnspireerd bent (5e); je helder voelt (6e); je oneindig (groots) voelt (7e). Energie voelen is ook mogelijk door gewoon heerlijk ontspannen en diep (door de chakra’s) te ademen en één voor één je chakra’s langs gaan en de energie aldaar waar te nemen. In de Waves of Love ademen we door het hartchakra.

Naar je hart

Een derde element van de Waves of Love is om in je hart te kunnen zijn. Het hart is het integratiecentrum. De plaats waar je in contact bent met jezelf en de buitenwereld. De plek waar je relateert met anderen. Het hart is ook een verzamelpunt van energie, een energievat dat je kunt vullen met liefdesenergie. Laat jezelf maar liefdevol worden. Liefdevol voor jezelf en daarna als je overstroomt van liefde: liefdevol van anderen.

Synchroniciteit

Is het je ooit opgevallen hoe perfect de wereld in elkaar zit? Zelfs de ogenschijnlijke imperfecties zijn slechts rimpels in de oneindige oceaan van bewustzijn. En als je het wilt zien, als je erop gaat letten, als jij je gaat afstemmen op die enorme synchroniciteit om je heen, zal je leven steeds van-zelf-sprekender worden. Dus stem eens af op je geliefde. Stem eens af op de vibraties van je partner. Luister eens naar die krachtige signalen die zijn/haar hart uitzendt. Je eigen hart zal luisteren en zich erop afstemmen. En omgekeerd natuurlijk, laat je hart maar spreken. Gebruik jullie adem als draagas om de brug te slaan. Stem af, laat synchroniciteit ontstaan. Relax….


Geleide meditatie Waves of Love

Voorbereiding

  • Ga lekker tegenover elkaar zitten. Maak het jullie gemakkelijk.
  • Zorg ervoor dat je alle spullen (kussentjes e.d.) bij de hand hebt om Shiva / Shakti te kunnen gaan zitten.
  • Raakt elkaar nog niet aan.
  • Het eerste deel van de meditatie doe je met je ogen gesloten.
  • Ga op mijn uitnodiging lekker samen zitten.
  • Relax, smelt lekker samen en geniet.

Meditatie

 


Tips voor meer

Waves of Love - Meer intimiteit in je relatie(s)Hartmeditatie is heerlijk om met je partner te doen. Duo-meditaties al helemaal. In deze meditatiebibliotheek vind je ze natuurlijk heel veel. Een themacursus geeft jullie, naast de meditaties, ook het nodige inzicht en toelichting van “hoe het werkt” in een relatie. Voor stellen die hun intimiteit willen verdiepen, beveel ik daarom de cursus “Meer intimiteit in je relatie(s)” aan.


Zoektermen

Categorie: Meditatiebibliotheek

Waves of Love
Getagd op: