Welkom!

online tantra cursus

Bij de Online Tantra Cursus
“de Geheimen van Tantra”

Fijn dat je interesse hebt voor deze online tantra cursus.
Via de webshop kun je de cursus aanschaffen.
Daarna krijg je direct toegang tot de modules.


Heb je deze cursus al aangeschaft en kom je toch op dit scherm!
Log dan eerst in en kies daarna onder >>CURSUS STARTEN<< de juiste optie.


Waarom zou je deze Online Tantra Cursus willen doen?

… Omdat je geïnteresseerd bent in tantra, opties zoekt…

“Technisch” samengevat is het antwoord dat deze Online Tantra Cursus direct (NU dus) voor jou beschikbaar is en je niet weken/maanden hoeft te wachten op je training. Online leren is daarbij een laagdrempelige, toegankelijke (anonieme) opstap naar tantra. Je hoeft niet direct naar een workshop, je kunt de cursus thuis doen, op jouw eigen momenten. De cursus is persoonlijk en privé, dat betekent geen gedoe met anderen en dat haalt de stress ervan af. Bovendien is een cursus prettig geprijsd t.o.v. een “dure” workshop.

…Omdat de inhoud…

De inhoud is natuurlijk veel belangrijker. Er is echt te veel om op te noemen, want je leert in de cursus vele meditatietechnieken en oefeningen. Het effect daarvan is dat je rustiger, meer ontspannen, bewuster wordt. Je leert om te gaan (afstand te nemen) van je wisselende stemmingen en emoties. Je leert hoe jij energieker wordt, hoe jij je orgastisch vermogen kan verhogen. Hoe jij je seksuele energie weer helemaal mee (mag) kan laten doen in je levensenergie. Deze cursus is vooral ook VOELEN, lekker in je lijf door de verschillende (geleide) meditaties. En natuurlijk: in je HART. We bieden zo’n tien verschillende hartmeditaties aan. Vanuit je hart is verbinding maken ook een stuk makkelijker. Met jezelf, met anderen. Zo kan je meer in verbinding komen. Zoveel tools die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.

… bij jou groeipad past!

Tja en of dat bij jou past? Soms wel, soms niet. Met deze cursus ondersteun je een pad van groeien in liefde en bewustzijn. Als je rust (in je hoofd) zoekt, meer wil voelen, meer wil stromen in je lijf, dan zit je goed. Als je op zoek bent naar een power-shot, weer eens lekker (seksueel) wilt bruisen, stromen, leven!!!! Dan zit je ook goed. Als je verbinding zoekt… Alsje op zoek bent intimiteit in je leven, meer aanraking… Dan zit je perfect.


OTL… Powered by Tantra-YoY

Online Tantra Cursus de Geheimen van Tantra
Volg deze cursus

Cursus Inhoud

Modules Status
1

Module 1: Online Tantra Leren

2

Module 2: Ontspannen en Bewustzijn

3

Module 3: Pijn en fijn wordt licht en luchtig

4

Module 4: Ontdek je orgastisch potentieel

5

Module 5: Stralend leven in liefde en bewustzijn

6

Module 6: Sinner en saint: lach, speel en geniet

7

Module 7: Aanraken en aangeraakt worden

8

Module 8: Eenzaam of ÉÉnzijn