OTL-logo / wie zijn wijLogo TY / wie zijn wijWie zijn wij?

Wie zijn wij? Online Tantra Leren is een initiatief van Solana en Satori.
Wij zijn de oprichters en drijvende krachten achter Tantra-YoY.
Bij Tantra-YoY gaven we tantraworkshops (dagen/weekenden) voor singles en (gelegenheids)stellen. Door de tijd heen hebben we echter gemerkt dat een dag- / weekendworkshop niet voor iedereen zo makkelijk te volgen is. Vandaar het idee voor een online omgeving waarin de mensen zelf, gemakkelijk en veilig kunnen kennismaken met tantra.

 


Wie zijn wij – maak kennis met Solana

Het tantra-pad is voor mij een “way of no return” gebleken. Tantra is voor mij het pad, dat zoveel meer licht en liefde in mijn leven brengt. Ik bewandel dit pad dan ook met veel plezier. Door tantra is mijn leven zoveel mooier en rijker. De liefdevolle contacten met zoveel mensen…. Ik heb ervaren dat er zoveel meer diepgang in de contacten met andere mensen mogelijk is, juist als je gewoon jezelf kan zijn, en jezelf durft te laten zien. Ik zou niet meer terug kunnen of willen…

Je bent goed zoals je nú bent… en morgen kan dat anders zijn

Veel dingen die ik meegekregen heb in mijn opvoeding, in mijn huwelijken, zijnjaipur-solana [320x200] heel waardevol en hebben me gebracht waar ik nu ben. Ik heb veel liefdevolle relaties met fijne vrienden, waarin ik kan groeien en bloeien. Iedere persoon die je ontmoet is een spiegel voor je. Waarin je jezelf kunt zien, met alle kanten van wie je bent. Ik heb lang geleefd met aangeleerde overtuigingen en belemmerende gedachten, die me beletten om mezelf te laten zien zoals ik ben. Door tantra heb ik geleerd bewuster en liefdevoller te leven. En ben daardoor ook veel dichter bij mijn athentieke zelf gekomen, en wat misschien nog meer is: ik durf en kan me veel échter laten zien. Met meer eigenwaarde, meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen.

Na jarenlang tantra workshops te hebben aangeboden, hebben we een heel mooie online tantra cursussen voor jullie ontwikkeld. Intussen zijn wij geen levenspartners meer, we gaan elk onze eigen weg. En dat brengt weer nieuwe ervaringen op ons groeipad.  Want die groei, die houdt niet op. Ik ben goed zoals ik bent, zoals ik nú ben. Maar het groeipad maakt ook dat je verandert. Groeit. Niet door hard te werken, maar door bewust en liefdevol om te gaan met jezelf en met dat wat en wie je in je leven ontmoet. Je wordt daarmee een gegroeide versie van jezelf. En hoe mooi is dat!

De geheimen van tantra hebben mij inzichten en ervaringen gebracht, die mijn leven verrijkt hebben. En dat wil ik zo graag met anderen delen, anderen daarvan mee laten genieten. En daarom lever ik mijn bijdragen aan tantra zo graag en met zoveel liefde.

 


Wie zijn wij – meet Satori

Tantra heeft mijn hart geopend en mij de weg laten zien naar geluk. De balans tussen body, mind, heart and soul is voor mij essentieel. Ik heb jaren te veel vanuit mijn hoofd geleefd en dat richtte schade aan. Jammer. Nu leef ik veel meer vanuit mijn hart, mijn gevoel, in een mooie balans. Tantra als mijn levenspad. Inner YoY in mijn leven.

satori-zomerpaleis [320x200]Missie

Mijn missie is om liefde en bewustzijn te laten groeien. Bij mezelf, maar ook bij anderen. Het is heerlijk om mijn ervaringen te mogen delen met anderen. In/via de workshops ontmoette ik vele mooie mensen. Merke ik dat ik een klein beetje licht in de wereld kon laten schijnen. Ik werk graag met (mijn) licht en liefde. Hoe heerlijk was het als ik dan na een uur, een dag, een weekend zoveel stralende ogen/gezichten kon zien. Dát is zo inspirerend!! Dát geeft zo’n extra vervulling. Ik hoop dat Online Tantra Leren hetzelfde effect heeft. Dat jullie liefde en bewustzijn kunnen “gebruiken” om je inner YoY te kunnen ervaren in het leven.

 


Ontdek wat we in de aanbieding hebben

Via deze website, en via de cursussus van Online Tantra Leren, wordt tantra hopelijk een beetje toegankelijker. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Hoe meer licht hoe beter… Het was mooi om de cursussen te maken. Een heerlijke tijd. Zelf genieten, maar ook de wetenschap dat we iets voor anderen kunnen betekenen. Een beetje meer happiness brengen in de wereld. We wensen jullie veel happiness toe.

Kijk hier voor jouw volgende stap

Instap producten

21 Day Challenge – een mooi avontuur!

  De 21 Day Challenge is direct beschikbaar. Vandaag kopen, vandaag de eerste Challenge in de bus! 21 Day Challenge "Leven in Vrijheid en Verbinding" Laat jij je uitdagen??!! 21

Tantra instapcursus “a Taste of Tantra”

  Erváár wat tantra voor jou betekent! Om je enthousiast te maken voor onze online cursussen, geven we de tantra instapcursus (10 lessen) voor een zacht prijsje weg. Probeer het NU en

CD’s (MP3’s) leven in Vreugde en Overvloed

Een "dubbel CD" in MP3 vorm. De serie bevat 8 meditaties en een bonus. In totaal meer dan 2 uur aan geleide meditatie. Introductie Lekker zitten Bewust ademen Volledige ademhaling


e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch (M)”

Cursus Secrets for Lovers

Hartmeditatie – Leven met een open Hart

Intimiteit begint bij jezelf

Herontdek je seksualiteit

Themacursus Hoe krijg je rust in je hoofd

Cursus Anders Vrijen (Tantrische seks)


Volledige tantra Training

Volledige Online Tantra Training

Tantric Nights


powered by Tantra-YoY