OTL-logo / wie zijn wijLogo TY / wie zijn wijWie zijn wij?

Wie zijn wij? Online Tantra Leren is een initiatief van Solana en Satori.
Wij zijn de oprichters en drijvende krachten achter Tantra-YoY.
Bij Tantra-YoY geven we tantraworkshops (dagen/weekenden) voor singles en (gelegenheids)stellen. Door de tijd heen hebben we echter gemerkt dat een dag- / weekendworkshop niet voor iedereen zo makkelijk te volgen is. Vandaar het idee voor een online omgeving waarin de mensen zelf, gemakkelijk en veilig kunnen kennismaken met tantra.

 


Wie zijn wij – maak kennis met Solana

Het tantra-pad is voor mij een “way of no return” gebleken. Tantra is voor mij het pad, dat zoveel meer licht en liefde in mijn leven brengt. Ik bewandel dit pad dan ook met veel plezier samen met Satori, mijn tantra- en levensgezel. Door tantra is mijn leven zoveel mooier en rijker. De liefdevolle contacten met zoveel mensen…. Ik heb ervaren dat er zoveel meer diepgang in de contacten met andere mensen mogelijk is, juist als je gewoon jezelf kan zijn, en jezelf durft te laten zien. Ik zou niet meer terug kunnen of willen…

Goed zoals ik ben

Veel dingen die ik meegekregen heb in mijn overigens heel prettige jeugd, in mijn opvoeding, in mijn eerste huwelijk, zijnjaipur-solana [320x200] heel waardevol en hebben me gebracht waar ik nu ben. Ik heb twee prachtige kinderen en nu ook een relatie waarin ik kan groeien en bloeien. Maar ik heb ook lang geleefd met aangeleerde overtuigingen en belemmerende gedachten, die me beletten om mezelf te laten zien zoals ik ben.

Door tantra voel ik me nu vrijer om te doen wat bij mij past. Om mijn leven te leiden zoals goed voor mij is. Meer intimiteit, meer liefde, meer genieten en meer bewustzijn…. hebben er voor gezorgd dat ik nu een zoveel happier leven leidt. De geheimen van tantra hebben mij inzichten en ervaringen gebracht, die mijn leven verrijkt hebben. En dat wil ik zo graag met anderen delen, anderen daarvan mee laten genieten. En daarom lever ik mijn bijdragen aan Tantra-YoY zo graag en met zoveel liefde.

 


Wie zijn wij – meet Satori

Tantra heeft mijn hart geopend en mij de weg laten zien naar geluk. De balans tussen body, mind, heart and soul is voor mij essentieel. Ik heb jaren te veel vanuit mijn hoofd geleefd en dat richtte schade aan. Jammer. Nu leef ik veel meer vanuit mijn hart, mijn gevoel, in een mooie balans. Tantra als mijn levenspad. Inner YoY in mijn leven.

satori-zomerpaleis [320x200]Missie

Mijn missie is om liefde en bewustzijn te laten groeien. Bij mezelf, maar ook bij anderen. Het is heerlijk om onze ervaringen te mogen delen met anderen. In/via de workshops ontmoet ik vele mooie mensen. Merk ik dat ik een klein beetje licht in de wereld kunnen laten schijnen. Ik werk graag met (mijn) licht en liefde. Hoe heerlijk is het als ik dan na een uur, een dag, een weekend zoveel stralende ogen/gezichten kan zien. Dát is zo inspirerend!! Dát geeft zo’n extra vervulling. Als ik samen zo heerlijk open en kwetsbaar kan zijn. Als ik  liefde en bewustzijn kan “gebruiken” om mijn inner YoY te kunnen ervaren in het leven.

 


Ontdek wat we in de aanbieding hebben

Via deze website, via de cursus Online Tantra Leren, hopen Solana en ik tantra ook weer een beetje toegankelijker te maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Hoe meer licht hoe beter… Solana en ik hebben genoten van de “productie” van de cursussen. Een heerlijke tijd. Zelf genieten, maar ook de wetenschap dat we iets voor anderen kunnen betekenen. Een beetje meer happiness brengen in de wereld. We wensen jullie veel happiness toe.

Kijk hier voor jouw volgende stap

Instap producten

21 Day Challenge – een mooi avontuur!

  De 21 Day Challenge is direct beschikbaar. Vandaag kopen, vandaag de eerste Challenge in de bus! 21 Day Challenge "Leven in Vrijheid en Verbinding" Laat jij je uitdagen??!! 21

Tantra instapcursus “a Taste of Tantra”

  Erváár wat tantra voor jou betekent! Om je enthousiast te maken voor onze online cursussen, geven we de tantra instapcursus (10 lessen) voor een zacht prijsje weg. Probeer het NU en

CD’s (MP3’s) leven in Vreugde en Overvloed

Een "dubbel CD" in MP3 vorm. De serie bevat 8 meditaties en een bonus. In totaal meer dan 2 uur aan geleide meditatie. Introductie Lekker zitten Bewust ademen Volledige ademhaling


Intimiteit begint bij jezelf

Cursus Anders Vrijen (Tantrische seks)

Herontdek je seksualiteit

Hartmeditatie – Leven met een open Hart

e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch (M)”

Cursus Secrets for Lovers

Themacursus Hoe krijg je rust in je hoofd


Volledige tantra Training

Volledige Online Tantra Training

Tantric Nights


powered by Tantra-YoY