Tantrabeleving in je dagelijks leven

online tantrabelevingTantrabeleving in je dagelijks leven is mooi! Tantra is een heerlijke toevoeging aan je dagelijks leven. Vele mensen hebben een verkeerd beeld van een tantrabeleving. Tantra wordt geassocieerd met seks. Niet helemaal onterecht, want tantra heeft wel degelijk grote invloed op je seksleven.

Minder doen en minder doelgericht (ontladen), meer rust, opladen, energieker worden, samen-ZIJN. Aandacht, tijd nemen voor elkaar, diepe extatische verbinding in seks, hart en ziel.

Tantrabeleving is echter zoveel meer dan seks….

Groeiend bewustzijn in je handelen

Tantra introduceert een stuk bewustzijn in je leven die de kwaliteit van de wereld “anders” maakt. Tantra geeft je ook (innerlijke) rust en ontspanning en laat je meer voelen (in je lijf). Pijn en fijn gaat niet weg, maar als jij je zintuigen activeert, de energie in je lichaam laat stromen, wordt je leven zoveel rijker. Die verrijking vind ook plaats als jij je seksuele energie in verbinding brengt met je hart. RISING-in-LOVE noemen we dat. Wow, wat een heerlijke liefdevolle aanwezigheid krijg je dan. Iedereen kan dat merken.

Tantra is het pad van de liefde

Brengt je eigenwaarde

Een pad dat je rust en ontspanning (jn je relatie) brengt. Volgens tantra ben je al helemaal goed, precies zoals jij bent. Liefde brengt je in verbinding met jezelf en anderen en leidt tot diepe acceptatie. Liefde brengt je bij de bron van je eigenwaarde. Dat geeft vertrouwen en zo kan jij jezelf weer koesteren, lief zijn voor- en weer blij met jezelf. En dan kan je heerlijk vanuit je hart leven, in je (creatie)kracht staan en de intimiteit, de levensvreugde weer terug brengen in je leven.

Waarom Online Tantra Leren

Vertrouwen door online tantrabeleving

tantrabeleving: adem en verzachtNa het vele jaren geven van workshops is het nu tijd voor een nieuwe stap. Een stap waarmee we hopelijk nog meer mensen kunnen bereiken. We vinden het heerlijk om de tantrabeleving “te delen” en we merken het vaak. Deelnemers gaan vol energie, liefde en vertrouwen weer naar huis. De drempel om naar een workshop te komen is soms nog te groot. Dus waarom de zaak niet omdraaien? Waarom niet naar de mensen toe gaan? Inzicht en de meditaties ter beschikking stellen.

Vandaar deze online cursussen: ze zitten vol tantrische wijsheid in een modern jasje. De cursussen zijn individueel en thuis te volgen in je eigen tempo. Je hoeft ook niet te wachten tot volgende maand, maar je kunt direct, in je eigen tijd aan de slag. Door de week, ‘s avonds, in het weekend, jij bepaalt wanneer het je tijd is. Dat maakt de cursussen snel, save en simpel, Tantra binnen handbereik.

Jong, oud, man, vrouw, alleen of samen

Persoonlijke groei is voor iedereen

Het mooie van de online cursussen is dat die verschillen allemaal wegvallen. De online tantra cursussen zijn bedoeld voor mensen die interesse hebben in persoonlijke groei. Mensen die bewuster, liefdevoller door het leven willen gaan. Die rustiger, vreugdevoller, meer in contact willen komen. Tantra is geen therapie, maar werkt wel helend. We lopen allemaal min of meer verwond rond en tantra zet daar “licht” op. De energie achter de (emotionele) blokkades komt door liefdevol omvatten vrij en dat maakt je weer stromend, licht en luchtig.

tantrabeleving

 Uit je hoofd, weer meer voelen

De cursussen zijn prima geschikt voor mensen die ergens “vast” zitten. Die (stap voor stap) hun lichaam weer willen voelen. Mensen die voelen dat het tijd is om hun sensualiteit en seksualiteit ten volle te ontplooien. Voor mensen die het fijn vinden om in hun lichaam te zijn en daar speels mee om te gaan. Ademen, bewegen, energie die bruist en stroomt. In verbinding komen met jezelf, met de ander.

 

Krachtig en energiek

Tantra brengt je…

  • Meer bewustzijn.
  • Rust en ontspanning.
  • Intimiteit en verbinding.
  • Kracht en energie.
  • Liefdevolle aanwezigheid.

Tantra brengt je Happiness,
door te groeien in liefde en bewustzijn


Instapcursus “a Taste of Tantra”

De naam zegt het al, proeven wat tantra voor jou betekent.
Kort, krachtig en toch compleet.
Tantrabeleving in cadeauverpakking.
>> naar de webshop


Cursus Secrets for Lovers

Intimiteit begint bij jezelf

Herontdek je seksualiteit

e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch (M)”

Cursus Anders Vrijen (Tantrische seks)

Themacursus Hoe krijg je rust in je hoofd

Hartmeditatie – Leven met een open Hart

Verschillende mensen, verschillende situaties. Op bepaalde momenten in je leven spelen bepaalde onderwerpen nu eenmaal meer dan anders. Waar de één geen moeite heeft met intimiteit, is het voor een ander juist een hot-issue. Wie streng is opgevoed, zal met seksualiteit minder affiniteit hebben dan anderen. Wie een zware doe- of “hoofd” baan heeft zal meer behoefte hebben om in zijn/haar hart te komen. Je kiest de themacursus die voor jou relevant is en zo ontwikkel jij je op “maat”.


Tantra Training “de Geheimen van tantra”

Een volledige tantra training die je leven zal veranderen.
Stap voor stap nemen we je mee in de transformatie.
Een echte intensieve training vol ont-dekkingen.
Een investering in jezelf, in Happiness.
>> naar de webshop


OTL, powered by Satori en Solana

Tantra in je dagelijks leven