Tantramassage: een heel andere manier van aanraken….

Wat is een tantrische manier van aanraken. Wat is die speciale touch? En hoe brengt die aanraking ons als lovers met elkaar in verbinding …

Lovers…

Soms ontmoet je iemand, waar “je bloed sneller van gaat stromen”. Dan is er altijd sprake van een bepaalde aantrekkingskracht, op verschillende vlakken: mind, body, heart and soul. Als je het goed met elkaar kunt vinden, een goed gesprek kan hebben, fijn samen dingen kunt doen, dan ben je maatjes. Als je elkaar lichamelijk/seksueel goed kunt vinden ben je minnaars.

Lover zijn is meer: je vindt elkaar ook op hartsniveau, op zielsniveau zelfs misschien. Je weet het gewoon, het klopt. En dan is het heel makkelijk om je liefde te voelen en te laten stromen. De wereld is prachtig, de ander is prachtig. Alles wat mooi en fijn is krijgt de aandacht, staat op de voorgrond en wordt op de ander geprojecteerd. Jullie vertellen elkaar hoe mooi, slim, knap, lief en geweldig de ander is. Je voelt je energiek en geweldig en (samen) kunnen jullie de hele wereld aan. En jullie lijven, die vinden elkaar vaak zo makkelijk, vloeien zo makkelijk samen. In de intimiteit, in het wonder van seks.

Liefde en seks

Liefde en seks hebben soms weinig, maar voor Lovers meestal heel veel met elkaar te maken. We hebben ons lichaam niet voor niets. We hebben onze seksuele energie niet voor niets. Seks is een heel natuurlijke, basale manier om met iemand in verbinding te zijn. Als je je seksuele energie voelt stromen, voel je dat je leeft, het is levensenergie. Met seks is dan ook helemaal niets mis. En met het zoeken naar manieren om je seksleven te verrijken dus ook niets.

Is seks voor mannen de manier om verbinding te zoeken, voor vrouwen is het hart de natuurlijke plek om uit te reiken naar de partner. Als de seks-hart cirkel rond is ontmoet de man zijn vrouw in een innige bruisende verbinding. Als de hart-seks cirkel rond is ontmoet de vrouw haar man in een intense liefdesverstrengeling.

Seks voor liefde, liefde voor seks. Seks is voor mannen de poort naar hun hart. Open, ontvankelijke vrouwen kunnen de mannelijke seksuele energie ontvangen en naar hun hart brengen. Ze kunnen hun man leren het hart te openen. En voor vrouwen is het hart de poort naar seks. Liefhebbende mannen kunnen de liefde van hun vrouw ontvangen en naar beneden, naar hun seks brengen. Ze kunnen prachtige zuivere seksuele maken. Ze kunnen hun vrouw meevoeren op deze stroom en zo hun vrouw ondersteunen om hun Yoni helemaal te openen. En zo kun je energetisch helemaal samensmelten. Een heerlijk energie- versmeltspel.

ZIJN: Stil zijn en niets doen

En dan is het tijd om helemaal niets meer te doen. Het zijn drukke tijden en niets doen is lastig, maar als je samen versmolten bent valt tijd en plaats volledig weg. Samen niets doen is heerlijk. Alle afscheiding valt weg. Je bent samen, een paar, één…. Hij en zij bestaan niet meer.

En dan….

Als lovers weten jullie dat als je seks en liefde weet te verbinden, dat je het dan samen nog veel heerlijker hebt, dat het dan nog veel intenser stroomt. Dat je je dan zo heerlijk en liefdevol samen kan voelen. Maar vaak is seks, hoe liefdevol ook, gericht op ontlading. Je werkt in kortere of soms langere tijd naar een hoogtepunt toe en dan stroom je uit, ben je “klaar” gekomen. Je voelt je voldaan, maar vaak ook moe en lekker slapen is een logisch gevolg, zeker ook voor mannen. Zeker vrouwen, maar ook mannen, krijgen dan ook wel eens het gevoel van: is dat het nu?

Daar komt nog bij, dat alles verandert: soms worden zelfs de bijzondere dingen in je relatie gewoon, een beetje saai zelfs. Soms word je leven een beetje druk: kinderen, carrière, familie, zorgen of hobby’s, die je misschien niet deelt. Niet altijd zoveel tijd samen als je wel zou willen misschien. Of is er gewoon de behoefte om weer of nog dichterbij elkaar te komen, om nieuwe dimensies te vinden, zoeken, nieuwe manieren, nieuwe diepten, nieuwe vormen van contact en verbinding om uiting te geven aan je loversrelatie en deze (weer) meer te verdiepen, weer heerlijk samen te komen. Misschien moet je daarvoor eerst wat zaken opruimen die tussen jullie in staan. Dat kan spannend zijn, maar kan ook een enorme nieuwe ruimte creëren. Het kan en mag anders …..

Wat kan je doen om je (weer) helemaal, totaal, nog intenser Lover te voelen en om samen “in liefde” te zijn?

Alles is energie

Met seks is dan helemaal niets mis. Geniet er van. Met zoeken naar manieren om je seksleven te verdiepen is ook niets mis, integendeel. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Maar er zijn ook manieren om (weer) met elkaar in verbinding te komen, nieuwe manieren om als Lovers samen te zijn, dan meer of lekkerder klaarkomen.

Hoe zou het zijn, als jullie samenzijn niet zozeer zou gaan over ontlading, maar over oplading. Niet over inspanning maar ontspanning. Niet over seksuele, locale bevrediging, maar over een heel orgastisch lijf voelen, niet over seks, maar over lovemaking……..

Je (liefdes)energie kan je ongehinderd naar de ander laten stromen, en dan wordt die gevoeld, gedeeld. Dat kan in seks, maar dat kan ook zonder seks. Je kan je energie, liefdesenergie en seksuele energie helemaal laten stromen en je daar samen helemaal verbonden in voelen, één in voelen. Het is heerlijk om samen het energiespel te spelen. Je te wentelen in levensenergie en je er helemaal in te ontspannen.

Super energiek zijn en toch geheel ontspannen. En als je eenmaal weet waar je energie te vinden is, raak je niet uitgespeeld. Je kunt samen krachtig (en actief) in het leven staan, als een rots in de branding. Er helemaal zijn voor elkaar. Je kunt dan ook heel heerlijk spelen met je seksuele energie. Jullie seksleven zal er een boost door krijgen: langer, intenser, super vervullend. Maar ook met de power of passion valt te spelen.

Wie kent niet de immense energie die uit iemand ogen spettert als hij/zij over zijn passie praat? Ontdek je passie(s)… Feel the force…. En wat te denken van een hartsverbinding die jullie samen in de hemel brengt? Een ongekend intimiteits- en verbindingsgevoel dat ook voor jullie weggelegd is. Ontdek het energiespel, vind de hartentroefkaart en raak nooit uitgespeeld.

The Tantric Lovers Touch

Dat energiespel kan je spelen met behulp van de Tantric Lovers Touch. De Tantric Lovers Touch is aanraken met aandacht en aanwezigheid. Hélemaal aanwezig zijn in de aanraking. Zowel aan de gevende als de ontvangende kant. Zodat via een volkomen open energiekanaal stille afstemming kan plaatsvinden, en intimiteit ontstaat.

Een energiestroom, een ont-moeting die niet alleen genot verschaft, maar waardoor ook de voedende en helende kracht van (liefdes)energie zijn werk kan doen. Een aanraking die steun geeft aan de ander, die voedend is, liefdevol… The Tantric Lovers Touch is liefdevol, zacht en teder. Maar the Tantric Lovers Touch is ook bewust, krachtig en bruisend…

The Touch is een brug tussen jullie, je voelt de verbinding tussen jullie met een diepte, een intensiteit die je een weldadig gevoel geeft, die je happy maakt en zelfs een gevoel van extase teweeg kan brengen. Want je arm of hand is niets anders dan een verlengstuk van je hart. Liefdesenergie die zo vanuit jouw hart naar je handen en verder vloeit….

En dan is er ook nog de kant van degene die aangeraakt wordt, die de Touch ontvangt. Dat is geen passief, maar een actief ontvangen. Kan jij uitreiken naar de energie van de ander? Helemaal aanwezig zijn op de plek van aanraking, je helemaal openstellen en de energieën zich laten verbinden, zodat ze ook in jou kunnen stromen, door je hele lijf, naar je hart. Actief en aanwezig en tegelijk in openheid en ontspanning, helemaal samen….

Als jij je kunt voorstellen dat je zo aanraakt…. Dat je zo aanwezig kunt zijn in de aanraking…. Bliss-bodies in een hemelse sfeer. Niet voor niets hebben wij genieten hoog in het vaandel staan. Genieten van buiten, maar vooral ook genieten van binnen. The Tantric Lovers Touch brengt jullie bij je inner joy. Bij het gevoel van intense verbondenheid, eenheid, de totale versmelting. Met jezelf, met je partner, misschien zelfs met het totale bestaan.

Oneness

Het verlangen naar verbinding is het verlangen naar je oorspronkelijke staat van zijn. Het verlangen om weer terug te keren naar onschuld, onverdeeldheid, een staat van zijn, waarin we één-ZIJN. Volkomen open, volledig ontspannen, helemaal vol vertrouwen en één en al levensenergie.

Mensen zeggen wel eens na een heel mooie natuurbeleving, dat zij zich “één voelden met de natuur”. Ook in de liefde, in de seks, kan je dat beleven: het gevoel met je partner te versmelten, samen één te zijn.

Tantra biedt ons een pad daarheen. Wij zeggen daarom ook wel dat tantra de weg is van “uit je hoofd (het beperkende denken), in je lijf (je levens/seksuele energie voelen), naar je hart (transformatie naar liefde) -> en dan….. BEWUST ZIJN!!

Als je helemaal bewust bent, dan ervaar je geen afscheiding meer. Goddelijke eenheid van body, mind, heart & soul. Dan voel en weet je weer dat je één bent met het Al. Want ieder mens is compleet, totaal, je hebt alles in je. Je bent al compleet, volmaakt. Blissful…

Meestal zoeken we het in de buitenwereld bij onze uiterlijke man of vrouw. Bij het lichamelijke. Maar je bent zoveel meer dan je lichaam. Je bent body, mind, heart and soul. Voel wie je werkelijk bent. De eenheid in jou daarvan. Als je in jezelf die mannelijke en vrouwelijke energieën weer met elkaar in balans kunt brengen en kunt verbinden, dan ontstaat in jou die eenheid. Het tantrisch huwelijk heet dat!

Op het tantrapad kunnen jullie samen het pad van liefde volgen naar de ultieme versmelting, naar eenheid. The Tantric Lover Touch, de magische aanraking brengt je in liefde in verbinding met elkaar. En in die aanraking kan je versmelten, één worden. De ultieme versmelting,de beleving van je zelf in totale verbinding. Oneness.

 

Zie ook onze Tantric Night Massage Delight

Tantramassage: The Tantric Lovers Touch

2 gedachten over “Tantramassage: The Tantric Lovers Touch

 • 18 januari 2015 om 00:39
  Permalink

  Zeer mooi beschreven, ik wou dat ik al zover was.

  Beantwoorden
  • 18 januari 2015 om 09:00
   Permalink

   We zijn zoals we zijn, he Wilma, niks mis mee. Maar natuurlijk kan je altijd nieuwe dingen in je leven toe laten. Dat is ook waarom we regelmatig de massagecursussen “De geheimen van tantrische massage” en “The Tantric Lovers Touch” geven. Interesse soms??

   Liefs van Solana

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *