Tantra in je dagelijks leven…

>> Bewustzijn…: bewuster, intenser leven

Bewustzijn - Online Tantra Training "de Geheimen van Tantra"Tantra in je dagelijks leven brengen, hoe doe je dat? Naast het volgen van onze workshops is het ook mogelijk om online inspiratie op te doen. We hebben een online training gemaakt die gericht is praktische toepassing van tantra. In de diverse modules komen vele dagelijkse onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld hoe je meer rust en ontspanning in je leven kunt brengen, hoe jij je seksuele energie kunt inzetten om meer power te krijgen, hoe je liefdevoller kunt worden. Dit artikel gaat over (de module) bewustzijn. Hoe je door simpele technieken, meer bewustzijn kunt brengen in je dagelijks leven.

Bewustzijn…: bewuster, intenser leven….

De kern van bewustzijn is de concrete ervaring dat jij je gedachten, je lichaamssensaties kan waarnemen. Dit wordt de “Witness” genoemd, dat wat jij werkelijk bent. Dus probeer maar even. Kun jij nu “zien” dat je gedachten hebt, dat er gedachten voorbij komen in je hoofd? Kun je een scheiding maken tussen degene die waarneemt en dat (de gedachten) die je waarneemt? Zo ja, welkom in de wereld van bewust(er) zijn… Je hebt de identificatie met je mind los gelaten. Je weet nu dat je niet je gedachten bent, maar gedachten hebt… Gedachten zijn slechts de wolken op de heldere hemel. Ze komen en ze gaan.

Lichaamsbewustzijn

Zo kun je ook naar je lichaam “kijken”. Kijken naar wat zich daar allemaal afspeelt. Kijken zonder oordeel, gewoon waarnemen wat er is. Bijvoorbeeld je hebt hoofdpijn. Of je voelt boosheid. Je lichaam geeft je allerlei signalen, boodschappen. Maar kun jij luisteren? Weet jij wat je op je “lever” hebt. Kun jij je “hart” op tijd luchten? Wat zwaar op de maag ligt of moeilijk te verteren is… Wie bewuster, intenser wil leven gaat meer kijken/luisteren naar zijn lichaam. Je bent niet je lichaam maar je hebt er één. Een lichaam dat het waard is om gaat voor te zorgen. Je lichaam dat jou helemaal ondersteunt in je zijn.

Liefdevolle aanwezigheid

Bewustzijn opent aldus een poort naar een nieuwe dimensie: weten wie je werkelijk bent. Wat wie ben je dan als je niet je gedachten, emoties of lichaam bent? Tja, een lastige vraag die eigenlijk niet te beantwoorden is. Het valt alleen te ervaren. De ervaring van jouw liefdevolle aanwezigheid. Kun jij voelen dat je helemaal aanwezig bent? Kunnen voelen dat je in de kern verbonden bent met alles en iedereen. Kun je voelen hoe reusachtig je bent?


Tantrabeleving is… genieten
door te groeien in liefde en bewustzijn

Because Happiness Matters


Simpele bewustwordingstechnieken

In de eerste twee modules van de tantra training “de Geheimen van Tantra” gaan we uitgebreid in op de “theorie” achter ontspanning en bewustzijn. Wat is bewustzijn eigenlijk? Maar vooral laten we je meditaties en technieken ervaren die je ontspannen en je bewustzijn aanscherpen! Tantra is ervaren. Door de meditaties en technieken in je dagelijks leven toe te passen, kan jij direct de effecten van tantra bemerken. En wat werkt… ga je vanzelf meer “doen”. Zo zul je groeien in liefde en bewustzijn. Steeds meer genieten, door te groeien in liefde en bewustzijn.

– Ontspanningsoefeningen
– Activatietechnieken (energie).
– Inquiry (onderzoek). Wat beperkt je?
– Ademtechnieken – bewust en volledig ademen.
– Mindfullness – zien wat er is/gebeurt.
– Bodyscan: waarnemen van je lichaam.
– Direct(er) waarnemen met al je senses.
– Tense-relax: ontspanning van lichaam en geest.
– Bewust…zijn in verbinding. Simpel contact maken.

Wacht niet langer

satori-prana-mudra-bewerktBreng meer bewustzijn in je leven. Oefen je zelf om bewuster te zijn in de dagelijkse praktijk. We reiken je praktische tools aan om dat voor elkaar te krijgen. We geven je een steuntje in de rug! Je kunt gewoon thuis blijven, en toch zorgen voor werkelijke toepassing in je dagelijkse leven. Gebruik de online training als ondersteuning. Investeer heel bewust in de kwaliteit van je leven en schaf de training aan. De training is direct beschikbaar, te doen als het jou uitkomt (24/7) en blijft altijd beschikbaar… Meer dan 60 meditaties altijd binnen handbereik.

Aarzel niet langer… je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Doe de online tantra training

bewustzijn OTL-online-tantra-training bewustzijn

Lees verder

Terug naar de Tantra Blog


OTL, powered by Satori and Solana

Bewuster, intenser leven….