De online producten van Online Tantra Leren

Online producten in overvloed. Op deze website vind je een groeiend aantal online producten.

We hebben de online producten voor het gemak in een aantal categorieën ingedeeld:

 1. Instapproducten: laagdrempelige items om kennis te maken met meditatie / tantra.
 2. Themacursussen:: op het gebieden van intimiteit, seksualiteit, liefde en relaties.
 3. Tantric Nights: een serie “programma’s” voor een heerlijk avondje tantra.
 4. Volledige Online Tantra Training: een zéér uitgebreide Online Tantra Training.
 5. Meditatiebibliotheek: meer dan 100 losse (tantra)meditaties, inclusief instructie en achtergrond informatie.

1. Instapproducten

Instapproducten zijn bedoeld om je een makkelijke instap/opstap te geven naar meditatie en tantra. Op dit moment hebben we een viertal -laagdrempelige- vormen in de aanbieding:

 • Proefmodel “Heerlijk ontspannen” – gratis.
 • Instapcursus “a Taste of Tantra”.
 • 21 Day Challenge.
 • Adem- / meditatie Cd’s (mp3’s): “Leven in Vreugde en Overvloed”.

Voor wie

Voor iedereen met interesse in meditatie en tantra. Als je wilt groeien in liefde en bewustzijn.


Proefmodule heerlijk ontspannenProefmodule Heerlijk ontspannen (gratis)

De proefcursus is een gratis cursus van Online Tantra Leren bestaande uit één module en één les. De proefmodule / proefles geeft je een goed beeld van hoe de cursussen van Online Tantra Leren in elkaar zitten. De cursussen van Online Tantra leren zijn allemaal zo opgebouwd:
– de cursus
– bestaat uit 1 of meer modules
– een module bestaat uit lessen.
Wacht niet langer, doe NU de proefmodule en ervaring een stukje tantra.


Beginnerscursus “a Taste of Tantra”

De instapcursus is precies wat de naam suggereert. Deze cursus geeft een algemene inleiding op de vele aspecten van tantra.  Je maakt kennis met de manier waarop wij tantra en online tantra leren invullen en presenteren. De instapcursus triggert je bewustzijn, je hartsverlangen(s) en bevat vele adem-, (hart)meditaties en energie-oefeningen. Je kunt direct aan de slag en ook zal direct ervaren wat tantra voor jou kan betekenen.


21 Day Challenge

Online producten 21 day challenge uitdaging-2

Een 21 daagse reeks van uitdagingen die je laat groeien in liefde en bewustzijn. Durf jij je comfortzone een beetje op te rekken. Kom in beweging en laat je (bloed en) energie lekker stromen. Durf jij te groeien, te voelen dat je lééft?

21 Day Challenge, wow spannend….. 21 meditatie pareltjes die je leven zoveel inhoud gaan geven.
Doe de Challenge.

 


Dubbel CD (mp3’s) “Leven in Vreugde en Overvloed

Dit was één van onze eerste online producten. Een “dubbel” CD in mp3 vorm. De serie bevat 8 meditaties en een bonus. In totaal meer dan 2 uur aan geleidde meditatie. Je vindt het hier.
Online producten CD-leven-in-vreugde-en-overvloed [640x480]

 1. Introductie
 2. Lekker zitten
 3. Bewust ademen
 4. Volledige ademhaling
 5. Lief zijn voor jezelf
 6. Leven in Harmonie
 7. Stralend hart
 8. Vreugde en Overvloed

Terug naar het begin


2. Themacursussen

Een themacursus is gericht op een specifiek onderwerp. Voor ieder wat wils, dat is de kracht van een themacursus. Je kiest een thema dat specifiek bij jouw situatie past. Onderstaand vind je een opsomming en korte beschrijving van de bestaande cursussen. Er zijn cursussen op het gebied van:

 • Intimiteit.
 • Seksualiteit.
 • Liefde (hartmeditatie).
 • Relaties.

Voor wie

De themacursussen van OTL zijn bedoeld voor specifieke doelgroepen. Op bepaalde momenten in je leven spelen bepaalde onderwerpen nu eenmaal meer dan anders. Waar de één geen moeite heeft met intimiteit, is het voor een ander juist een hot-issue. Wie streng is opgevoed, zal met seksualiteit minder affiniteit hebben dan anderen. Wie een zware doe- of “hoofd” baan heeft zal meer behoefte hebben om in zijn/haar hart te komen. De rode draad van dit alles is dat je de cursussen in je eigen omgeving kunt doen. Je hoeft niet naar een workshop en/of met anderen samen te zijn. Je kunt veilig alleen en thuis ontdekken en experimenteren. Wij denken dat die veiligheid, die privacy velen nu net over de drempel kan helpen. En heb je haast… wil je NU aan de slag. Juist, dat maakt online tantra leren ook zo fijn. Direct starten. Zegt het voort!

 


secrets for loversCursus Secrets for Lovers

Ontdek de geheimen van je relatie

Ontdek de onbetreden, onontdekte paden, de geheimen voor een liefdevollere, vervullende relatie. De geheimen, die jullie zullen helpen je relatie te verdiepen, dichter bij elkaar te komen dan ooit te voren.

Geniet van nieuwe intimiteitsvormen

Verdiep je relatie met nieuwe intimiteitsvormen. Als je elkaar nog maar net kent, maar ook als je al lang bij elkaar bent en elkaar denkt te “kennen”, is er nog zoveel te ontdekken.

Aarzel niet en Begin nu gelijk.


e-Cursus Uit je hoofd, in je lijf, naar je hart

Veel mensen vinden dat ze te veel “in hun hoofd” zitten. Te veel zorgen, malen. Onrust, te weinig ontspanning. Dt leidt tot stress en daarmee nog meer gedachten en chaos in je hoofd.

Vind jij dat je te weinig in contact met je gevoel bent? Ervaar je veel drukte in je hoofd, voel je stress. Zit je misschien zelfs tegen een burn-out aan (of er in)? Dan is deze cursus precies wat je zoekt. Waarom zou jij jezelf nog langer te kort doen, zorg voor jezelf.

Deze cursus helpt je de balans te herstellen tussen mind-body-heart/soul. Meer rust in je hoofd en vrede en liefde in je hart. Je leven leven zoals bij jou past, op een wijze waarin je ook je gevoel kan volgen.

Begin nu gelijk.


Online producten intimiteit begint bij jezelf flyerOnline cursus “Intimiteit begint bij jezelf”

Intimiteit met jezelf is intimiteit met anderen, met de wereld. Dan sta je in je kracht, ben je verbonden met de bron. Vanuit liefde, met eigenwaarde kan je alles aan. Soms heerlijk, soms moeilijk. Maar dat maakt niet. Diepe verbondenheid maakt je intens blij. Intimiteit is niet meer zo gewoon, we hebben het niet altijd geleerd. Meestal afgeleerd eigenlijk. Dus laat je terugvoeren naar intimiteit. Onbegrensd bewustzijn, tomeloze energie en onbevangen liefdevol.

Intimiteit begint bij jezelf. You better believe it.
Neem vandaag nog stappen naar meer happiness.
Breng NU meer intimiteit in je leven.


Themacursus “Leven met een open Hart” 

Leven met een open hart, ja dat willen we eigenlijk allemaal wel. In ons hart zijn, liefde voelen. Maar er gebeurt zoveel om ons heen… Er zijn zoveel dingen die maken dat we niet open gaan, maar juist op slot. Soms voor even, soms voor langer. Ja, en als dat dan gebeurt…. Wat dan? Los je blokkades op, leer om te gaan met wat je in de weg zit om helemaal open, in contact met je hart, je liefde te zijn.  Open je hart, doe deze cursus en je krijgt een scala aan (hart)meditaties die je daarbij weer helemaal op weg helpen.

 


Online cursus “(her)Ontdek je seksualiteit”

Vriendjes worden met je geest, je lichaam en de prachtige energie(ën) die daar zijn. Seksuele energie is daarbij nog steeds een stiefkindje, omdat het zo geassocieerd wordt met seks en (ongewenst) seksueel handelen. Werken met seksuele energie is ook een lastige omdat er zoveel conditionering (schaamte) en verwonding bij zit.

Deze cursus opent daarom een rustige, veilige liefdevolle weg naar meer intimiteit met (jezelf) je lijf, je (seksuele) energie en de kracht van je orgastisch potentieel. We helpen je op weg (naar de bron), zetten je in je kracht. Demand-free: je wordt nooit ergens te gepusht, we nodigen je uit te onderzoeken en te ervaren.


OTL themacursus Tantrische seks wat is datLoverscursus: “Tantrische seks, wat is dat?”

Tantra is veel meer dan seks. Tantra heeft invloed op alle aspecten van je leven. Zo ook op seks, vandaar deze themacursus voor lovers. Tantra verandert jullie seks in ultieme lovemaking. Tantrische seks is een verrijking van, uitbreiding op alles wat je al wist of deed. Tantrische seks is liefdevol vrijen met bewustzijn. In tantrische seks doet je seksuele energie helemaal mee en komt jullie samenzijn in een goddelijk, extatisch licht te staan.

Het wordt zoals in je meest (wilde) dromen, maar mét de transformatie van lust naar liefde. Een innige (goddelijke) versmelting met je geliefde. Een boost voor je (multi-) orgastisch potentieel. Je seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn. Anders vrijen, het start allemaal hier.


e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch”

Geef je liefdesleven een boost en doe deze e-Cursus. Iedere man kan leren hoe multi-orgastisch te worden. Stap voor stap nemen we je mee. Word onweerstaanbaar in bed. Laat je partner (to be) de hemel zien. Waarschuw je baas maar, want het worden lange nachten.

De cursus begeleidt je stap voor stap naar een intenser liefdesleven. Het enige wat je hoeft te doen is lezen, simpele oefeningen doen en je krijgt steeds meer controle over je orgasmen (ejaculatie). Je kunt direct beginnen, thuis, wanneer je maar wilt. 

 

Start nu!

Terug naar het begin


3. Tantric Nights

Tantric Nights zijn onderdeel van onze online producten. Een Tantric Night  is een online draaiboekje inclusief instructie, muziek en geleide meditaties voor een heerlijk avondje samen. Iets leuks, spontaan meditaties bedenken om samen te doen is niet zo makkelijk en daarom nemen we jullie mee voor steeds weer een nieuw ontspannen, intiem en liefdevol “heerlijk avondje anders”.  Jullie hoeven zelf alleen maar het thema te kiezen en dan kunnen jullie je (na een korte instructie) verder helemaal laten meevoeren door een beproefd scenario voor een heerlijke avond. Lekker samen in de flow komen. Geen gepeins, geen gedoe: een heerlijk avondje anders. En dat voor de helft van de prijs van een avondje naar de bioscoop!


OTL flyer Van Lust naar LiefdeVan Lust naar Liefde

Vol – voller – volst!

“Alles wordt Liefde”

Een avond waarin jullie met je seksuele energie kunt spelen, om die vervolgens heerlijk naar je hart te brengen om dan de volheid van jullie liefde te ervaren. Voor Lovers, bevat duo-meditaties!

Beleef naar avondje van Lust naar Liefde.


OTL flyer massage delightMassage Delight

Maak kennis met de Loving Touch!

“Maakt elke aanraking bijzonder”

Een avond waarop massage de boventoon voert. Natuurlijk brengen we jullie eerst in de stemming. Bevat enkele geheimen van tantrische massage. Voor M/V – koppels.

 Ga voor een heerlijke massage avond.


otl-tantric-nights-wees-mijn-koninginTantric Night – Wees mijn Koning(in)

 “Jouw wens is alles voor mij”. Onvoorwaardelijke liefde en overgave !

Wees mijn koning(in) is een avond waarin jullie elkaar laat zien, voelen, ervaren, dat je er helemaal voor elkaar wilt zijn. Dat je het heerlijk vindt om de ander te verwennen. Dat de ander zo belangrijk is in je leven en dat je daar blij mee bent. En ook: hoe liefdevol jij bent en dat jij je in liefde helemaal aan de ander wil overgeven. Voor Lovers, bevat duo-meditaties!

Wees mijn Koning(in)

Terug naar het begin


4. Volledige Online Tantra Training

De Geheimen van Tantra

Deze training is zeer uitgebreid. Het geeft je een grondig en diepgaand inzicht in tantra. Lees de informatie om te zien hoe uitgebreid deze training is. Een echt traject voor mensen die willen groeien in liefde en bewustzijn. Een aanrader voor diegene die op zoek is naar persoonlijke groei. Je bent er wel een paar maanden mee bezig. Dit zeggen we niet om je af te schrikken, maar juist om de reikwijdte van de training te benadrukken. Je leven zal niet meer hetzelfde zien.

 

 

De zes thema’s van tantra komen uitgebreid aan de orde:

 • … Bewuster leven
 • … Voelen
 • … Energieker worden
 • … Leven vanuit je hart
 • … Groter groeien
 • … Genieten

Volg het hele tantrapad

Terug naar het begin


Meditatiebibliotheek

In onze unieke tantra meditatiebibliotheek vind je demo’s, oefeningen en meer dan 100 geleide tantra meditaties. Beproefde meditaties om alleen óf samen te doen. Neem een abonnement en verzeker je per direct van toegang. Per maand, (half) jaar of voor altijd. Kies wat bij jou past!

Kijk gerust rond en dan neem een abonnement

of neem direct een abonnement

Je kunt kiezen uit:

 • Een maandelijks opzegbaar abonnement á € 6 p/mnd.
 • Een abonnement voor 6 maanden.
 • Een abonnement voor een jaar.
 • Een lifetime abonnement.

Voordelen van Online Producten

 • Heuse tantra ervaring
 • Direct beschikbaar (via internet).
 • Laagdrempelige, toegankelijke opstap naar tantra.
 • Cursussen kun je thuis doen (overal waar je wilt) op jouw eigen momenten.
 • Veilig, persoonlijk en privé oefenen in je eigen tempo, zoals bij jou past.
 • Stap voor stap, overzichtelijk, no-nonsense stijl.
 • Prettig geprijsd.
 • Blijvend beschikbaar.

*) Online Tantra Leren is een initiatief van Tantra-YoY.

Logo 600x660

Overzicht OTL online producten


Overzicht online producten / online cursus(sen)