De online producten van Online Tantra Leren

Online producten in overvloed. Op deze website vind je een groeiend aantal online producten.

We hebben de online producten voor het gemak in een aantal categorieën ingedeeld:

 1. Instapproducten: laagdrempelige items om kennis te maken met meditatie / tantra.
 2. Themacursussen: op het gebieden van intimiteit, seksualiteit, liefde en relaties.
 3. Tantric Nights: een serie “programma’s” voor een heerlijk avondje tantra.
 4. Volledige Online Tantra Training: een zéér uitgebreide Online Tantra Training.
 5. Losse meditaties: losse (tantra)meditaties, inclusief instructie en achtergrond informatie (binnenkort).

1. Instapproducten

Instapproducten zijn bedoeld om je een makkelijke instap/opstap te geven naar meditatie en tantra. Op dit moment hebben we een viertal -laagdrempelige- vormen in de aanbieding:

 • Proefmodel “Heerlijk ontspannen” – gratis.
 • Instapcursus “a Taste of Tantra”.
 • 21 Day Challenge.
 • Adem- / meditatie Cd’s (mp3’s): “Leven in Vreugde en Overvloed”.

Voor wie

Voor iedereen met interesse in meditatie en tantra. Als je wilt groeien in liefde en bewustzijn.


Proefmodule heerlijk ontspannenProefmodule Heerlijk ontspannen (gratis)

De proefcursus is een gratis cursus van Online Tantra Leren bestaande uit één module en één les. De proefmodule / proefles geeft je een goed beeld van hoe de cursussen van Online Tantra Leren in elkaar zitten. De cursussen van Online Tantra leren zijn allemaal zo opgebouwd:
– de cursus
– bestaat uit 1 of meer modules
– een module bestaat uit lessen.
Wacht niet langer, doe NU de proefmodule en ervaring een stukje tantra.


Online producten instapcursus

Instapcursus “a Taste of Tantra” (€ 20)

De instapcursus is precies wat de naam suggereert. Deze cursus geeft een algemene inleiding op de vele aspecten van tantra.  Je maakt kennis met de manier waarop wij tantra en online tantra leren invullen en presenteren. De instapcursus triggert je bewustzijn, je hartsverlangen(s) en bevat vele adem-, (hart)meditaties en energie-oefeningen. Je kunt direct aan de slag en ook zal direct ervaren wat tantra voor jou kan betekenen.


21 Day Challenge (€ 21)

Online producten 21 day challenge uitdaging-2

Een 21 daagse reeks van uitdagingen die je laat groeien in liefde en bewustzijn. Durf jij je comfortzone een beetje op te rekken. Kom in beweging en laat je (bloed en) energie lekker stromen. Durf jij te groeien, te voelen dat je lééft?

21 Day Challenge, wow spannend….. 21 meditatie pareltjes die je leven zoveel inhoud gaan geven.
Doe de Challenge.

 


Dubbel CD (mp3’s) “Leven in Vreugde en Overvloed (€ 10)

Dit was één van onze eerste online producten. Een “dubbel” CD in mp3 vorm. De serie bevat 8 meditaties en een bonus. In totaal meer dan 2 uur aan geleidde meditatie. Je vindt het hier.
Online producten CD-leven-in-vreugde-en-overvloed [640x480]

 1. Introductie
 2. Lekker zitten
 3. Bewust ademen
 4. Volledige ademhaling
 5. Lief zijn voor jezelf
 6. Leven in Harmonie
 7. Stralend hart
 8. Vreugde en Overvloed

 


2. Themacursussen

Een themacursus is gericht op een specifiek onderwerp. Voor ieder wat wils, dat is de kracht van een themacursus. Je kiest een thema dat specifiek bij jouw situatie past. Onderstaand vind je een opsomming en korte beschrijving van de bestaande cursussen. Er zijn cursussen op het gebied van:

 • Intimiteit.
 • Seksualiteit.
 • Liefde (hartmeditatie).
 • Relaties.

Voor wie

De themacursussen van OTL zijn bedoeld voor specifieke doelgroepen. Op bepaalde momenten in je leven spelen bepaalde onderwerpen nu eenmaal meer dan anders. Waar de één geen moeite heeft met intimiteit, is het voor een ander juist een hot-issue. Wie streng is opgevoed, zal met seksualiteit minder affiniteit hebben dan anderen. Wie een zware doe- of “hoofd” baan heeft zal meer behoefte hebben om in zijn/haar hart te komen. De rode draad van dit alles is dat je de cursussen in je eigen omgeving kunt doen. Je hoeft niet naar een workshop en/of met anderen samen te zijn. Je kunt veilig alleen en thuis ontdekken en experimenteren. Wij denken dat die veiligheid, die privacy velen nu net over de drempel kan helpen. En heb je haast… wil je NU aan de slag. Juist, dat maakt online tantra leren ook zo fijn. Direct starten. Zegt het voort!


Online producten intimiteit begint bij jezelf flyerOnline cursus “Intimiteit begint bij jezelf” (€ 35,=)

 

Intimiteit met jezelf is intimiteit met anderen, met de wereld. Dan sta je in je kracht, ben je verbonden met de bron. Vanuit liefde, met eigenwaarde kan je alles aan. Soms heerlijk, soms moeilijk. Maar dat maakt niet. Diepe verbondenheid maakt je intens blij. Intimiteit is niet meer zo gewoon, we hebben het niet altijd geleerd. Meestal afgeleerd eigenlijk. Dus laat je terugvoeren naar intimiteit. Onbegrensd bewustzijn, tomeloze energie en onbevangen liefdevol.

Intimiteit begint bij jezelf. You better believe it.
Neem vandaag nog stappen naar meer happiness.
Breng NU meer intimiteit in je leven.


Themacursus “Leven met een open Hart” (€ 35,=)

Online producten themacursus Leven met een open hartLeven met een open hart, ja dat willen we eigenlijk allemaal wel. In ons hart zijn, liefde voelen. Maar er gebeurt zoveel om ons heen… Er zijn zoveel dingen die maken dat we niet open gaan, maar juist op slot. Soms voor even, soms voor langer. Ja, en als dat dan gebeurt…. Wat dan? Los je blokkades op, leer om te gaan met wat je in de weg zit om helemaal open, in contact met je hart, je liefde te zijn.  Open je hart, doe deze cursus en je krijgt een scala aan (hart)meditaties die je daarbij weer helemaal op weg helpen.

 


Online producten Themacursus herontdek je seksualiteitOnline cursus “(her)Ontdek je seksualiteit” (€ 35,=)

Vriendjes worden met je geest, je lichaam en de prachtige energie(ën) die daar zijn. Seksuele energie is daarbij nog steeds een stiefkindje, omdat het zo geassocieerd wordt met seks en (ongewenst) seksueel handelen. Werken met seksuele energie is ook een lastige omdat er zoveel conditionering (schaamte) en verwonding bij zit.

Deze cursus opent daarom een rustige, veilige liefdevolle weg naar meer intimiteit met (jezelf) je lijf, je (seksuele) energie en de kracht van je orgastisch potentieel. We helpen je op weg (naar de bron), zetten je in je kracht. Demand-free: je wordt nooit ergens te gepusht, we nodigen je uit te onderzoeken en te ervaren.


Themacursus Meer intimiteit in je relatie (s) (€ 35)

Intimiteit is een besef, een gevoel van openheid, van herkenning, een gevoel van verbondenheid.

Verbondenheid met jezelf en/of een match met één of meer personen. Intimiteit gaat er over dat jij in die verbondenheid ook helemaal jezelf mag zijn en blijven. Als je een verlangen hebt naar meer intimiteit met anderen, ben je hier op de juiste plek.

Laat je meevoeren naar meer intimiteit in je relatie(s). Weten hoe? Doe de cursus en ervaar het. Wacht niet langer…


OTL themacursus Tantrische seks wat is datLoverscursus: “Tantrische seks, wat is dat?” (€ 55)

Tantra is veel meer dan seks. Tantra heeft invloed op alle aspecten van je leven. Zo ook op seks, vandaar deze themacursus voor lovers. Tantra verandert jullie seks in ultieme lovemaking. Tantrische seks is een verrijking van, uitbreiding op alles wat je al wist of deed. Tantrische seks is liefdevol vrijen met bewustzijn. In tantrische seks doet je seksuele energie helemaal mee en komt jullie samenzijn in een goddelijk, extatisch licht te staan.

Het wordt zoals in je meest (wilde) dromen, maar mét de transformatie van lust naar liefde. Een innige (goddelijke) versmelting met je geliefde. Een boost voor je (multi-) orgastisch potentieel. Je seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn. Anders vrijen, het start allemaal hier.


e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch”(€35)

Geef je liefdesleven een boost en doe deze e-Cursus. Iedere man kan leren hoe multi-orgastisch te worden. Stap voor stap nemen we je mee. Word onweerstaanbaar in bed. Laat je partner (to be) de hemel zien. Waarschuw je baas maar, want het worden lange nachten.

De cursus begeleidt je stap voor stap naar een intenser liefdesleven. Het enige wat je hoeft te doen is lezen, simpele oefeningen doen en je krijgt steeds meer controle over je orgasmen (ejaculatie). Je kunt direct beginnen, thuis, wanneer je maar wilt. 

Start nu!

 


Uit je hoofd in je lijf naar je hartOnline cursus “Uit je hoofd, in je lijf, naar je hart… Bewust-Zijn” (€ 35,=)

We leven vaak zo in en vanuit ons hoofd. Onze mind kan ons helpen om dingen te begrijpen, te regelen, voor elkaar te krijgen. Maar kan ons ook enorm belemmeren.  Om te voelen, om naar ons hart te luisteren bijvoorbeeld.

Hoe meer je uit je hoofd komt, hoe liefdevoller en oordeel-lozer je wordt. Minder oordelen over anderen, en zeker ook over jezelf. Je laat al die meningen en overtuigingen, al die rondtollende gedachten, al je zorgen steeds meer achterwege. Gelukkig maar, want die nemen zoveel ruimte in in je leven,  bezorgen je stress, soms zelf een burnout! Terwijl je die ruimte zo heerlijk kunt gebruiken om andere dingen in je leven toe te laten. Je leeft dan zoveel ontspannener, je slaapt beter, je bent energieker, vrolijker en levenslustiger. Positiever, vrijer, intuïtiever en meer vanuit je gevoel. En je zal het zien en voelen: je ervaart meer geluk, meer happiness in je leven!

Binnenkort beschikbaar

 


3. Tantric Nights

Tantric Nights zijn onderdeel van onze online producten. Een Tantric Night  is een online draaiboekje inclusief instructie, muziek en geleide meditaties voor een heerlijk avondje samen. Iets leuks, spontaan meditaties bedenken om samen te doen is niet zo makkelijk en daarom nemen we jullie mee voor steeds weer een nieuw ontspannen, intiem en liefdevol “heerlijk avondje anders”.  Jullie hoeven zelf alleen maar het thema te kiezen en dan kunnen jullie je (na een korte instructie) verder helemaal laten meevoeren door een beproefd scenario voor een heerlijke avond. Lekker samen in de flow komen. Geen gepeins, geen gedoe: een heerlijk avondje anders.


Tantric Night - Journey to HeavenJourney to Heaven (€ 20)

Vanuit rust en ontspanning naar…

… liefdevolle versmelting tot één.

Journey to Heaven is een avond waarin jullie tot rust en in je lichaam komen en dan lekker versmelten met elkaar. De hemel op aarde brengen. Lekker in de hemelse space zonder het contact met de aarde te verliezen.  Voor Lovers, bevat duo-meditaties.  Zorg altijd voor een even aantal deelnemers (m/v, 2m/2v etc). Duur ca. 3 uur (inclusief pauze).

Binnenkort beschikbaar.


OTL flyer Van Lust naar LiefdeVan Lust naar Liefde (€ 22,50)

Vol – voller – volst!

“Alles wordt Liefde”

Een avond waarin jullie met je seksuele energie kunt spelen, om die vervolgens heerlijk naar je hart te brengen om dan de volheid van jullie liefde te ervaren. Voor Lovers, bevat duo-meditaties!

Beleef naar avondje van Lust naar Liefde.


OTL flyer massage delightMassage Delight (€ 17,50)

Maak kennis met de Loving Touch!

“Maakt elke aanraking bijzonder”

Een avond waarop massage de boventoon voert. Natuurlijk brengen we jullie eerst in de stemming. Bevat enkele geheimen van tantrische massage. Voor M/V – koppels.

 Ga voor een heerlijke massage avond.


OTL flyer Awakening of the SensesAwakening of the Senses (€ 20)

Directe waarneming met al je zintuigen

“Doet je vol verwondering zinderen in elke cel”

Een avond waarop we jullie zintuigen activeren. Voor M/V – koppels. Voor iedereen.

Binnenkort beschikbaar


otl-tantric-nights-wees-mijn-koninginTantric Night – Wees mijn Koning(in) (24,95)

 “Jouw wens is alles voor mij”. Onvoorwaardelijke liefde en overgave !

Wees mijn koning(in) is een avond waarin jullie elkaar laat zien, voelen, ervaren, dat je er helemaal voor elkaar wilt zijn. Dat je het heerlijk vindt om de ander te verwennen. Dat de ander zo belangrijk is in je leven en dat je daar blij mee bent. En ook: hoe liefdevol jij bent en dat jij je in liefde helemaal aan de ander wil overgeven. Voor Lovers, bevat duo-meditaties!

Wees mijn Koning(in)


4. Volledige Online Tantra Training (€ 159)

OTLc2 Online Tantra Training

Deze training is zeer uitgebreid. Het geeft je een grondig en diepgaand inzicht in tantra. Lees de product informatie om te zien hoe uitgebreid deze training is. Een echt traject voor mensen die willen groeien in liefde en bewustzijn. Een aanrader voor diegene die op zoek is naar persoonlijke groei. Je bent er wel een paar maanden mee bezig. Dit zeggen we niet om je af te schrikken, maar juist om de reikwijdte van de training te benadrukken. Je leven zal niet meer hetzelfde zien.

De zes thema’s van tantra komen uitgebreid aan de orde:

 • … Bewuster leven
 • … Voelen
 • … Energieker worden
 • … Leven vanuit je hart
 • … Groter groeien
 • … Genieten

5. Losse meditaties (binnenkort)


Voordelen van Online Producten

 • Heuse tantra ervaring
 • Direct beschikbaar (via internet).
 • Laagdrempelige, toegankelijke opstap naar tantra.
 • Cursussen kun je thuis doen (overal waar je wilt) op jouw eigen momenten.
 • Veilig, persoonlijk en privé oefenen in je eigen tempo, zoals bij jou past.
 • Stap voor stap, overzichtelijk, no-nonsense stijl.
 • Prettig geprijsd.
 • Blijvend beschikbaar.

Binnen kort verkrijgbare online producten

Loverscursus: “Tantra in je relatie”.
Thema cursus: Uit je hoofd, in je lijf, naar je hart”.


*) Online Tantra Leren is een initiatief van Tantra-YoY.

Logo 600x660

Overzicht OTL online producten


Overzicht online producten / online cursus(sen)