Proeven van Online tantra meditatie

Heb je nog geen Online Tantra cursus gedaan, en wil je eerst eens proeven wat zo’n cursus je zou kunnen bieden?

Daarvoor hebben we natuurlijk in eerste instantie de instapcursus van Online Tantra Leren. Deze is altijd scherp geprijsd en bied je een goed inzicht in wat een OTL-cursus je zou kunnen brengen. Een allereerste proeverij zou ook kunnen bestaan uit één van de  artikelen, e-Books of meditaties die je hier op Online Meditatie vindt. Kijk maar eens of er iets bij zit dat je aanspreekt. Op die manier kun je heel eenvoudig, goedkoop en op een laagdrempelige manier kennismaken met ons aanbod.

Je eerste kennismaking is gratis!

Het artikel “Niet vol of leeglopen maar overstromen en de online meditatie “Golden Body of Light”  zijn gratis. Neem maar even de tijd om het artikel te lezen of de meditatie te doen. In de webwinkel vind je een groeiend aanbod van instapproducten, online tantra cursussen, de volledige tantra training en een uitgebreide meditatiebibliotheek (met nog meer gratis meditaties).


“Niet leeg- of vollopen, maar overstromen”

Introductie

Ken je dit:

  • Je bent aan het einde van de dag moe, gesloopt.
  • Na 2 uur op een “ gezellig” (verjaars) feestje ben je helemaal kapot.
  • Je dacht dat je moe was, maar opeens doe je iets (bv dansen) en is er weer energie zat!
  • Na een geweldige workshop ben je de dagen erna leeg en zwaar.
  • Je bent verliefd en raakt jezelf helemaal kwijt.
  • What to do? Hoe ga je daar mee om?

Niet leeg- of vollopen, maar overstromen!

OTL1 PDF-125x94
Niet leeg of vollopen maar overstromen (als pdf)
Klik op het plaatje of de link. De pdf opent in een nieuw tabblad van je webbrowser.


Meditatie  “The Golden Body of Light”

Introductieonline meditatie

The Golden Body of Light is een ademhalingstechniek die gecombineerd wordt met visualisatie. Kennis over de positie van de chakra’s is gewenst. Het is ook wel fijn als je gewend bent aan de volledige ademhaling. Adem rustig en zo volledig mogelijk in. Adem in en uit door je neus.

Je kunt deze online meditatie als geleide meditatie doen. Het totaal duurt ongeveer 45 minuten. Start als je zo ver bent de player en laat je meevoeren.

De essentie van deze meditatie is dat jij je kunt verbinden met (de power van) je eigen levensenergie. Er is energie (prana) in overvloed in ons aanwezig. De visualisatie maakt dat die energie tot leven komt en zich verspreidt over heel je lichaam. Gebruik maar je verbeeldingskracht. En-YoY!

Geleide online meditatie


Goed bevallen?

Is het je bevallen? Dan heb de keus uit een heel scala van online tantra meditaties en online themacursussen. Zie ook de complete meditatie-dubbel CD “Leven in vreugde en overvloed”, met in totaal ca. 100 minuten vol prachtige meditaties van Satori.

Online meditatie - CDs Leven in Vreugde en Overvloed


Heb je een meditatie gedaan en heb je de smaak te pakken?

De e-Books en meditaties die je bij Online Meditatie vindt vormen niet alleen een mooie kennismaking met tantra, ze zijn ook smaakmakers om je enthousiast te maken voor de online cursussen van Online Tantra Leren. In de cursussen zal je deze e-Books en meditaties niet terugvinden. Dus ook als je één van de cursussen al gedaan hebt vormt dit aanbod een mooie aanvulling op wat je al ervaren hebt. Op deze manier kan je thuis nog veel meer genieten van prachtige tantrische meditaties en wijsheden.

Ga naar ons cursus aanbod

Lees meer

Terug naar de tantra blog

Meditatiebibliotheek

Wist je dat we naast artikelen, e-Books, online cursussen, een tantrische meditatiebibliotheek hebben? Ook daar vind je aanvullende (zoek op gratis) meditaties. Hier vind je de meditatiebibliotheek.


Powered by Solana en Satori

Snoep en proef thuis
Getagd op: