Tantra in je dagelijks leven…

>> geeft rust en ontspanning

Solana rust en ontspanningSolana en ik proberen altijd vanuit onze eigen ervaring tantra aan jullie over te dragen. Net zoals velen leefden we in het begin van ons tantrapad van workshop naar workshop. Tussendoor gingen we weer over tot “de orde van dag”. Steeds meer echter kwam tantra ons dagelijks leven binnen. En nu anno 2015 is tantra niet meer weg te denken. We proberen daarom jullie -steeds meer- heel praktische inzichten en meditaties mee te geven. In onze workshops, maar recent ook online.

 

Rust en ontspanning - Online Tantra Training "de Geheimen van Tantra"Voorheen in onze “live” workshops en nu vooral in de online trainingen raken we diverse levensthema’s. In het tantraproces zit een opbouw en ook een samenhang. Daarenboven zijn bepaalde issues ook heel goed los te beschouwen. Vele tantra technieken zijn simpel in je dagelijks leven toe te passen. In een serie artikelen belichten we één voor één.

 

 

 

Rust en ontspanning in je dagelijks leven….

Rust en ontspanning in een hectisch leven, kan dat? Kun je volop meedoen aan het leven en toch heel rustig en ontspannen blijven. De tantra training “de Geheimen van Tantra” omvat een veelheid aan dagelijkse onderwerpen en bijdragen aan een happier leven. Eén ervan is de rust en ontspanning die tantra je brengt. Niet door je leven direct radicaal te veranderen, wél door bewustwording en bijvoorbeeld het nemen van hele bewuste (korte) adem- en rustpauzes gedurende de dag. Begin maar als je wakker wordt. Laat je eerste bewuste ademhaling maar lekker rustig, ontspannen binnenkomen in je hart. En neem -zo vaak je maar wilt- even afstand van de hectiek van alle dag. Doe even niets… adem en verzacht.

Kies voor tantra, kies voor meer rust en ontspanning

Rust en ontspanningDruk, druk, druk…. Voelt het ook alsof jij geleefd wordt in plaats van leeft? In de training diverse tools die je helpen je te beseffen waar je prioriteiten liggen. Er is altijd zoveel te doen, maar maakt dat jou gelukkiger? Het kost een beetje moed, maar als jij je losmaakt van de verwachtingen van anderen, ontstaat er ruimte om jezelf te mogen zijn. Te laten wat niet bij je past en meer en meer te doen wat je happy maakt (je passie leven?). Misschien wel druk bezig zijn, maar -van binnen- toch vol rust en ontspanning zijn.

Innerlijke rust geeft zoveel lichamelijke rust en ontspanning. Bewust… zijn geeft je inzicht in je spanningspatronen. De Un-winding techniek laat je de dag terug zien en de spanning ervan loslaten. Flow-dance houdt je lichaam open en soepel. Hartmeditatie is een mooie manier om naar zelfacceptatie, eigenwaarde en heerlijke diepe innerlijke rust te komen. Simpele lichaams­oefeningen geven je direct ontspanning en meer energie. Kortom de training geeft je direct meer rust, ontspanning en een betere balans in je leven. Because Happiness Matters.


Tantrabeleving is… genieten
door te groeien in liefde en bewustzijn

Because Happiness Matters


Praktische tools/meditaties die aan de orde komen

rust en ontspanningIn de eerste twee modules van de tantra training “de Geheimen van Tantra” gaan we uitgebreid in op de “theorie” achter rust en ontspanning. Maar vooral laten we je meditaties en technieken ervaren die je rust en ontspanning geven! Tantra is ervaren. Door de meditaties en technieken in je dagelijks leven toe te passen, kan jij direct de effecten van tantra bemerken. En wat werkt… ga je vanzelf meer “doen”. Zo zul je groeien in liefde en bewustzijn. Steeds meer genieten, door te groeien in liefde en bewustzijn.

– Ontspanningsoefeningen – activatietechnieken.
– Inquiry (onderzoek) – wat is voor jouw belangrijk.
– Ademtechnieken voor alledag – ontspan en vitaliseer.
– Simpele bewustwordingsoefeningen – zien wat er gebeurt – un-winding.
– Waarnemen van je lichaam – relax elke cel in je lichaam.
– Bewegingssuggesties voor / van je lichaam – los en natuurlijk – balans herstellend.
– Hartmeditatie – de weg naar innerlijke rust.
– De magie van aanraking en knuffelen.
– Emotionele release technieken.

Laat je meevoeren

Tja, weet wat je te doen staat! Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning in je drukke leven? Zoek je praktische tools om dat voor elkaar te krijgen. Heb je een steuntje in de rug nodig. Vind je het fijn om via geleide meditatie te ontspannen. Blijf je lieverd thuis, wil je werkelijke toepassing in je dagelijkse leven? Gebruik dan de online training als ondersteuning. Doe eens gek (gek doen ontspant ook al!), en schaf de training aan. De training is direct beschikbaar, te doen als het jou uit komt (24/7) en blijft altijd beschikbaar… Meer dan 60 meditaties altijd binnen handbereik.

Aarzel niet langer en investeer NU in de kwaliteit van je leven.


Doe de online tantra training

Online Tantra Training Online Tantra Traininf

Lees meer

Terug naar Tantra – Intimiteit – Verbinding

Terug naar de Tantra blog


OTL, powered by Solana en Satori

 

Rust en ontspanning in je dagelijks leven….
Getagd op: