The ultimate power of sexual energy!

The ultimate power of sexual energy. Seksuele energie is levensenergie.

Tja, zo is het dus.

Seks is leven. Seks is vruchtbaarheid. Seks zorgt voor de toekomst. De natuur zit zo mooi en complex in elkaar. Dat kunnen we niet bevatten. Eeuwenlange evolutie heeft gezorgd voor programmering in alle cellen. Alle cellen van de mens zijn seksueel. Allemaal ten dienste van de voortplanting. Overleving van het menselijk ras.

Bewustzijn maakt verschil

Tot zo ver onderscheiden wij mensen ons niet zo van het dierenrijk. Wat het verschil maakt is bewustzijn… Bewustzijn maakt dat we een keuze hebben. Dat we meer zijn dan ons hormonale lijf.  Dat seksualiteit meer is dan de fantasieën in ons hoofd. Dat lust liefde kan worden… We hebben een keuze. Wij kunnen onze seksualiteit volledig leven, zonder die te onderdrukken en zonder ons te buiten te gaan aan wilde seksuele orgiën.

Niet onderdrukken, niet uitleven!

Het verschil tussen seks-beleven en seksueel-leven is groter dan je denkt. Je kunt wel zonder seks leven, maar je seksualiteit niet beleven kan niet. Iedereen heeft seksuele gevoelens. Al wil niet iedereen dat toegeven. Dat komt door de (negatieve) lading die seks vaak meegekregen heeft. Seks is laag, plat, lust, geilheid. Daardoor raak je geblokkeerd. Je gaat seks vermijden of je slaat er misschien helemaal in door. Er is geen balans. En misschien blokkeer je daarmee ook je seksuele gevoelens, je seksualiteit. En dan blokkeer jij je levensenergie!

Geen oordeel

Kan je en wil jij je gevoelens wegstoppen, veroordelen? Niet meer blij zijn, niet meer bedroefd zijn? Je zou het niet eens kunnen, al zou je het willen. Je gevoelens horen bij jou, zijn een deel van jou. Met je seksuele gevoelens is het net zo. Ook deze gevoelens horen bij jou. Je opwinding, je seksuele energie, het maakt je stromend en levend. Je hebt geen keus om die te voelen, het is er gewoon. Bewustzijn maakt dat je die gevoelens niet perse hoeft uit te leven. Of je er aan toegeeft of niet, er vorm aan geeft, dat is een keus. Hoe je er vorm aan geeft is ook een keus. Je kan je seksualiteit uitleven in seks, alleen de lust beleven. Maar je kan vanuit je seksualiteit ook verbinding maken met je hart, met liefde. En zo, helemaal totaal, je seksualiteit beleven!

Ontdek je bekkengebied!

Voordat jij je seksualiteit met je hart kunt verbinden, is het wijs om je seksualiteit helemaal te beleven. Maak eens verbinding met je seks, je bekkengebied. Voel de energie die daar is opgeslagen, die ligt te sluimeren. Activeer die energie door gedachten, beweging, bewustzijn. Ga helemaal op in die seksuele energie! Word gevoelig(er) en voel je opwinding. Speel schaamteloos met jezelf en zo met je levensenergie. Laat je opwinding groeien en groeien…..

Opladen versus ontladen

En als er opwinding is, laat dan het concept van ontlading eens los! Wees zonder doel, ontspan jezelf…. Als je met of zonder partner alleen maar toewerkt naar die piekontlading, dan mis je iets… Laad jezelf op! Laat al die energie zich door je lichaam verspreiden. Laat elk celletje trillen van opwinding. Voel de opwinding overal in je lijf. En nogmaals, ontspan erin. Een (piek-)orgasme is zo mooi omdat je hierin een moment van totale eenwording ervaart. Maar als jij je energie verbindt met je hart, met je ziel, dan ontstaat een nog mooiere verbinding!

Urenlange gelukzaligheid

Wat je dan ervaart is een dalorgasme. En dat dalorgasme kan uren duren. Er is geen doel, geen ontlading, slechts geactiveerde levensenergie die rond zingt. En ben je samen met een partner, dan krijgen jullie ook nog een boost van de vrouwelijke en mannelijke samensmelting.

Lust transformeert tot liefde. En liefde wordt als een gebed….

The ultimate power of sexual energy

  • Dan ga je beseffen dat afscheiding niet bestaat.
  • Dat zelfs je partner een deur is naar het ultieme…
  • Daar waar je innerlijke man, je innerlijke vrouw ontmoet.
  • Daar waar grenzen weg vallen en alle energie verbonden is.
  • Daar waar jij een wordt met het bestaan.

Bewustzijn….

The ultimate power of sexual energy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.