Geleide meditatie Dankbaarheid

Spelen met energie

Zo gaandeweg de cursus wordt het (hopelijk) steeds makkelijker om duidelijk te maken wat we bedoelen. Gewoon omdat we kunnen terug grijpen op jouw eigen ervaring. Tja, spelen met energie. Haha, je hebt module 6 net achter de rug. Dat was één en al spelen met energie! Eigenlijk is elke hartmeditatie spelen met energie. Het hele leven is spelen met energie. En wat een impact kan dat hebben!

maskMasker(s) af

Wie meer en meer bewust is van wat er zich in en rond zich afspeelt kent het verhaal. Als mensen je de hemel in prijzen, krijg je -als je niet oppast- energie. Als mensen je afkraken, verlies je -als je niet oppast- energie. Dus… be the Witness en speel met energie. Doorzie dit spel en laat je zien. Laat -zoveel als dat kan- je verdedigingswerken (je maskers) vallen, laat je zien! Durf je te laten zien, precies zoals je bent. Voel wat het doet met je energie. Neem afstand van de mening van anderen. Speel het (levens)spel, speel de rollen die je hebt, maar wees daarin zelf ook steeds meer aanwezig. Laat (zoveel dat kan) je angsten, je kwetsbaarheid zien. Als jij je gevoelens deelt met een ander (module 3 en 5), lucht dat zo op. Wow, de ruimte die dan ontstaat. De energie die er dan opeens weer is.

Laat jezelf zien

Dus laat je zien. Laat je ++ punten zien, laat je mindere punten zien. Waarom niet. Je hebt helemaal niets te verliezen. This is You!!! Wat anderen ook van jou vinden, het raakt je niet meer. Je kunt er je voordeel mee doen, maar dat is wat anders. Je kunt leren door in de spiegel te durven kijken en je blinde vlekken te zien. Dat geeft inzicht.

…en zie de ander

Iedereen is met zichzelf bezig… Kun jij echt luisteren? Kun jij echt kijken? Kleur jij de wereld direct in, zie je alleen nog maar wat je wilt zien? Natuurlijk… Slechts als je verlicht bent, laat jij de dingen helemaal zijn zoals ze zijn. Tot die tijd heb jij de kracht van je intentie. Wat wil je zien? Lees als verdieping het verhaal van Brat Pitt.

OTL lees meer banner3Het verhaal van Brat PItt

Kortom, zie wat je graag wil zien. Kijk met / vanuit je hart en geef heel veel positieve feedback. Namasté, ik zie de Boeddha in jou!


Vele mogelijkheden om te spelen met energie

  • Smile! Be happy.
  • Geef eens een dag alleen maar complimentjes.
  • Kijk in de spiegel, namasté…
  • Maak (oog)contact, Look Lovingly.
  • Wrijf in je eigen handen, hou dan een hand van een ander vast – voel die hand.
  • Streel eens iemand langzaam van top tot teen met een Loving Touch.
  • Leg een hand op je hart of op het hart van een ander. Voel de energiestroom, de verbinding.
  • Speel met de energieswings (ook als de ander van niets weet). Raak aan op afstand.
  • Stuur je dankbaarheid de wereld in.

Geleide meditatie Dankbaarheid

Introductie

Ga lekker zitten en maak het jezelf gemakkelijk.
Speel met je energie, speel met dankbaarheid.

Meditatie

 


Tip: doe een themacursus

Een losse meditatie doen is mooi, maar een cursus doen nog mooier. De tantra training of de themacursussen geven je een context waarin je de meditaties doet. Samen met de uitleg en verdiepende teksten krijg je zo een integraal beeld van waar het (bij tantra) om gaat. We bevelen daarom ook de volledige tantra training de Geheimen van Tantra aan.

Er zijn daarnaast vele themacursussen, zie onderstaande productpresentatie:

e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch (M)”

Hartmeditatie – Leven met een open Hart

Cursus Anders Vrijen (Tantrische seks)

Herontdek je seksualiteit

Themacursus Hoe krijg je rust in je hoofd

Intimiteit begint bij jezelf

Cursus Secrets for Lovers


Zoektermen

Categorie: meditatiebibliotheek

Geleide meditatie Dankbaarheid
Getagd op: