Onderzoek je overtuigingen

Onderzoek je overtuigingenVeel van je overtuigingen, rollen en strategieën zijn ontstaan uit angst, schuld of schaamte. Doordat je omgeving jouw werkelijke zijn niet accepteert. Maar negatieve overtuigingen houden je klein, ze beperken je levensenergie en het vermogen om te genieten van het leven. Maar je kunt negatieve overtuigingen veranderen in positieve.

Type meditatie

Voor singles; geleide meditatie.

Voorbereiding

Wat is een inquiry?

Lees eerst bijgaand artikel over wat een inquiry eigenlijk is, wat het met je doet en hóe je een inquiry doet. Een inquiry is uitermate geschikt om alleen te doen, maar je kan deze ook met iemand samen doen. Lees in het artikel “Wat is een inquiry” hoe dat gaat. In het artikel is ook een filmpje opgenomen, waarin Solana nog meer verteld over de achtergronden van de inquiry.

 

Wat is een inquiry

 

 

Wat je verder nog vooraf weten moet

De inquiry is een meditatievorm, waarin je bewustzijn verruimd wordt. Veel van wat voor jou werkelijk belangrijk is, is in je onderbewustzijn én in je hart opgeslagen. Daarom kent de inquiry een aantal fasen, waarin je uitgenodigd wordt steeds dieper naar binnen te gaan. En te luisteren naar wat je on/onderbewuste mind, maar ook je hart je te vertellen heeft. Start deze inquiry met de intentie jezelf beter te leren kennen, en je diepste overtuigingen én verlangens helder te krijgen.

  • Neem voor deze inquiry een half uur de tijd. Doe je het samen, dan heb je uiteraard 2x zo veel tijd nodig, want dan doe je hem om en om.
  • Zorg voor een rustige plek, waar je niet gestoord wordt.
  • Je kan deze meditatie zittend doen.

Onderzoek je overtuigingen

Solana leidt je door alle fasen.


Tip voor meer

Lees verder

Lees het artikel over de kracht van overtuigingen.

 

Meer over leven vanuit je hartsverlangens:

doe de cursus Leven met een Open Hart

 


Zoektermen

Categorie: meditatiebibliotheek

Onderzoek je overtuigingen
Getagd op: