Alles over Tantra

Uitleg over Tantra, tips, tantra meditaties en nog veel meer

Dit artikel is een groeiend verzamelartikel over de vele aspecten van tantra. Op deze manier kun je de wereld van tantra verkennen. Het is je startpunt om tantra en zijn vele inzichten, technieken en meditaties te ontdekken. Hieronder vindt je al vele artikelen die tantrische gebieden beschrijven zoals: Wat is tantra, wat is tantra seks, wat is een tantrische relatie. Wat is tantrische aanraking. We geven tips en er zijn gratis begeleide (kundalini / hart / duo) meditaties en oefeningen die je thuis kunt doen …


Alles over tantra - wat is tantra ?Wat is tantra

Wat is tantra ? In dit artikel een korte impressie. Tantra is voor ons een bewustzijnspad, en vooral het pad der liefde. Tantra is in ieder geval voelen, ervaren. De vele tantra meditaties helpen om je levensenergie te laten stromen. Tantra is genieten!

 

Alles over tantra - Thema's in tantraThema’s in tantra

In tantra zijn er een aantal thema’s die centraal staan: bewuster leven, voelen, energieker worden, leven vanuit je hart, groter groeien en als resultaat… Genieten.

 

Alles over tantra - Tantra basicsTantra basics

Tantra kent een aantal mooie gebruiken en rituelen. In deze Tantra Basics willen we een aantal daarvan aan jullie voorstellen. Deze ‘Basics’ zal je regelmatig in onze cursussen tegenkomen.

 


Alles over Tantra

Alles over tantra - Tantra in je dagelijks levenTantra in je dagelijks leven

Tantrabeleving is mooi! Tantra is een heerlijke toevoeging aan je dagelijks leven. Tantrabeleving is zoveel meer dan seks…. Tantra introduceert een stuk bewustzijn in je leven die de kwaliteit van de wereld “anders” maakt. Tantra geeft je ook (innerlijke) rust en ontspanning en laat je meer voelen (in je lijf). Je wordt energieker, liefdevoller. Wow, wat een heerlijke en krachtige uitstraling krijg je dan. Iedereen kan dat merken.

Alles over tantra - duo-meditatie voor beginnersDuo-meditatie voor beginners

Duo-meditatie is een geweldige manier om je relatie te verbeteren. Het is een geweldige manier om een geheel nieuw niveau van begrip en intimiteit te bereiken. Dit artikel gaat over praktische oefeningen / meditaties die je kunt doen om de intimiteit met je partner te verdiepen.

 

Alles over tantra - openen van je hartGeleide hartmeditatie Openen van je hart

We gebruiken in onze workshops en online cursussen veel hartmeditaties. Het is heerlijk om in je hart te zijn. De GRATIS geleide hartmeditatie Openen van je hart brengt je daar. Een heerlijke ademmeditatie die je hart VULT, OPENT en doet OVERSTROMEN.


Alles over Tantra

Alles over tantra - 10 tantra inzichten voor beginners10 tantra inzichten voor beginners

In 10 tantra inzichten voor beginners geven we verdere invulling aan wat tantra betekent. De tantra betekenis in steekwoorden. Tantra inzichten, tantra affirmaties die in je dagelijks leven leidend kunnen zijn. Onderdeel van Alles over tantra.

 

Alles over tantra - wat is tantrische seks ?Wat is tantrische seks ?

Tantrische seks is een heerlijke verrijking van je (seks) leven. Als seks het koekje is, dan is tantrische seks de taart met slagroom. Lees hier wat tantrische seks is en hoe jij dat kunt doen. Leer anders vrijen…

 

Alles over tantra - wat is een tantrische relatie ?Wat is een tantrische relatie ?

Wat is een tantrische relatie ? Een relatie vol intimiteit, seksualiteit en liefde. Tantrische partners spiegelen elkaar om zo te kunnen groeien. De UI afpellen en helen. Genieten van de senses en tantra meditaties. Lees er alles over.

 


Alles over Tantra

Alles over tantra: wat is tantrische massageWat is tantrische massage ?

Wat is tantra massage? We leggen het uit in een serie van vier artikelen. Uitleg, tantra massage basics, tantrische massage tips, massage tantra technieken, je leest het allemaal hier. Tantra massage voor stellen om te oefenen. Tantrische massage waar koppels blij van worden. Lekker samen genieten.


Terug naar de Homepage

Terug naar de Tantra Blog


Online Tantra, zie ook ons zusje Online-Tantra.com

Alles over Tantra.
Getagd op: