Tantrische relaties – lees er alles over

Tantrische relaties zijn geweldig! Een tantrische relatie is een relatie op basis van liefde en bewustzijn en is mogelijk voor elk paar! In dit hoofd-/verzamelartikel leggen we uit wat een tantrische relatie is: de belangrijkste elementen van een liefdevolle tantrische relatie. Tantrische praktijken, tantrische aanraking, tantrische seks … je vindt het hier. Je kunt genieten van (gratis) liefdesmeditatie. Dus bekijk het eens.

Wat is een tantrische relatie ?

Wat is een tantrische relatie ? Een relatie vol intimiteit, seksualiteit en liefde. Tantrische partners spiegelen elkaar om zo te kunnen groeien. De UI afpellen en helen. Genieten van de senses en tantra meditaties. Lees er alles over.

 

Intimiteit en seksualiteit (in je relatie)

Intimiteit en seksualiteit liggen in elkaars verlengde, maar zijn niet hetzelfde. Hier leggen we uit waarom. Wat is intimiteit, wat is seksualiteit.

 

Alles over tantra - duo-meditatie voor beginnersDuo-meditatie voor beginners

Duo-meditatie is een geweldige manier om je relatie te verbeteren. Het is een geweldige manier om een geheel nieuw niveau van begrip en intimiteit te bereiken. Dit artikel gaat over praktische oefeningen / meditaties die je kunt doen om de intimiteit met je partner te verdiepen.


Tantrische relaties

Wat is tantrische seks ?

Tantrische seks is een heerlijke verrijking van je (seks) leven. Als seks het koekje is, dan is tantrische seks de taart met slagroom. Lees hier wat tantrische seks is en hoe jij dat kunt doen. Leer anders vrijen…

 

Tantrische relaties - anders relaterenAnders relateren

Relateren is een kunst die we – zo lijkt het- gaandeweg verleerd zijn. Anders relateren geeft je opties om het anders te doen.

 

tantrische relaties - intiem met je partnerIntiem met je partner

Tantrische inzichten, tantra tips om lekker intiem te zijn met je partner. Tantra voor stellen. Inzichten en oefening om meer intimiteit in jullie relatie te brengen.


Cursus Anders Vrijen (Tantrische seks)

Herontdek je seksualiteit

Intimiteit begint bij jezelf

Themacursus Hoe krijg je rust in je hoofd

Cursus Secrets for Lovers

Hartmeditatie – Leven met een open Hart

e-Cursus: “Hoe word ik multi-orgastisch (M)”


Tantrische relaties

hoe word je een goed luisteraarHoe word je een goed luisteraar

De kwaliteit van een gesprek én de onderlinge verbinding met je (gespreks)partner neemt aanmerkelijk toe, als je niet alleen veel vertelt, maar ook kunt luisteren. In ‘Hoe word je goed luisteraar’ vind je tips om een beter luisteraar te worden.

 

Hoe breng je meer intimiteit in je relatie ?

In dit artikel uitleg waar intimiteit over gaat. Intimiteitssleutels en intimiteitsgebieden. 15 praktische relatietips voor meer intimiteit.

 

Tantrische relaties - duo-meditatie voor tantrische partnersDuo-meditatie voor tantrische partners.

Mediteren samen met je partner is fun! In dit artikel worden 5 geleide tantra meditaties voor gevorderde stellen uitgelegd. Spelen met seksuele energie! Spelen met liefdesenergie! De kortingscode geeft je tevens 4 dagen toegang tot onze meditatiebibliotheek.

 


Tantrische relaties

Tantrische relaties: wat is tantrische massageWat is tantrische massage?

Wat is tantra massage? We leggen het uit in een serie van vier artikelen. Uitleg, tantra massage basics, tantrische massage tips, massage tantra technieken, je leest het allemaal hier. Tantra massage voor stellen om te oefenen. Tantrische massage waar koppels blij van worden. Lekker samen genieten.

Anders vrijen

Anders vrijen kun je op verschillende manieren. Vanuit de tantra kunnen we verschillende technieken leren die ons seksleven verrijken. Anders vrijen is bijvoorbeeld vrijen met bewustzijn. Tantrische seks (anders vrijen) doe je samen en geeft diepe vervulling. Anders vrijen brengt weer leven in de slaapkamer. In dit artikel lees je meer.

Als je partner seks wil en jij hebt geen zin

Als je partner zin heeft in seks, en jij hebt geen zin? Zeg je gewoon Nee? En wat nou als je partner eigenlijk “gewoon” op zoek is naar verbinding? En als jouw eigen issues een liefdevolle ontmoeting in de weg staan? In dit artikel vind je een vrouwelijke kijk op én alternatieven voor een NEE tegen je partner.


 Terug naar de Tantra Blog


Zie ook online-tantra.com

Tantrische relaties
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *